odb kup kzs 0015
SENIORKE – 47. KUP SRBIJE – FINALNI TURNIR
Sve spremno za Finalni turnir – održana konferencija za novinare – polufinala sutra u 16,00 i 18,30 časova

U pres sali Hale sportova na Novom Beogradu danas je održana konferencija za novinare povodom Finalnog turnira 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, koji će se sutra i u nedelju. Konferenciji su prisustvovali kapiteni i treneri ekipa učesnica Finalnog turnira: Bjanka Buša i Slobodan Radivojević iz Vizure Vol Art, Sonja Puzović i Nikola Jerković iz TENT-a iz Obrenovca, Tatjana Matić i Damir Petković iz NIS Spartaka iz Subotice i Ana Bjelica i Ratko Pavličević iz Crvene zvezde. Na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare, goste i predstavnike medija najpre je pozdravio Zoran Radojičić, predsednik Vizure Vol Art, tehničkog organizatora Kupa Srbije, a zatim su se novinarima obratili kapiteni i treneri sva četiri kluba učesnika završnice Kupa Srbije.
Utakmice Finalnog turnira 47. Kupa Srbije za odbojkašice odigraće se u Hali Sportova na Novom Beogradu. Sutra, u prvom polufinalu, od 16,00 časova, igraće Vizura Vol Art – TENT (Obrenovac), uz direktan prenos na RTS 2, dok će se u durgom polufinalu sastati NIS Spartak iz Subotice i Crvena zvezda od 18,30 časova. Finale će se odigrati u nedelju, 10. februara od 18,30 časova, uz direktan prenos na RTS 2.
Na Finalnom turniru 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica sudiće Svetlana Zotović, kandidat za međunarodnog sudiju, Stanislava Simić, kandidat za međunarodnog sudiju, Boris Kolarević, međunarodni sudija i Mirko Janković, međunarodni sudija.
Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, biće predsednik žirija, a Čedomir Nedeljković, komsear takmičenja UOKPL, je određen za delegata Finalnog turnira. Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS, biće vrhovni sudija Finalnog turnira, a Zorica Bjelić, član predsedništva UOSS, određena je za kontrolora suđenja UOSS na Finalnom turniru Kupa Srbije.

Povezana vest:  SVETSKA LIGA, Kolaković: Francuska je najopasnija kada je rasterećena

SENIORKE – 47. KUP SRBIJE – FINALNI TURNIR – BEOGRAD (HALA SPORTOVA) – 09. I 10. FEBRUAR – RASPORED UTAKMICA:

SUBOTA, 09. FEBRUAR – POLUFINALE:
VIZURA VOL ART – TENT (OBRENOVAC) 16,00 (RTS 2)

NIS SPARTAK (SUBOTICA) – CRVENA ZVEZDA 18,30

NEDELJA, 10. FEBRUAR:
FINALE: 18,30 (RTS 2)