loptaSubotičanke igraju u finalu plej-ofa
TENT – Spartak 0:3 (18:25, 12:25, 18:25)
Spartak će igrati u finalu plej-ofa protiv Crvene zvezde, u seriji mečeva koja počinje 14. aprila! Subotičanke su potpuno neočekivano došle do lake pobede u Obrenovcu, u meču u kojem se očekivala daleko veća borba. Ipak, Subotičanke su sav posao rešile za samo 70 minuta, uz sjajnu igru.
Četvrti meč polufinala plej-ofa Spartak je odigrao bez prvog trenera Saše Nedeljkovića, koji je na dan susreta nenadano dobio otkaz, pa je tim predvodio njegov dosadašnji prvi pomoćnik, Damir Petković. To ipak nije pomoglo potpuno indisponiranom timu TENT-a, koji je sedmi put ove sezone, a treći u plej-ofu, poražen od Spartaka, čime je završio sezonu.
Još u prvom setu naziralo se kakav će tok imati večerašnji susret. Spartak je bio mnogo bolji u realizaciji napada, imao je vrlo dobar blok i što je najvažnije veći broj rasploženih igračica. Gošće su odmah stekle pet poena viška (8:3), u završnici imali su ogromnih 21:14 i nisu ponovile grešku iz prethodnog susreta, kad je TENT uspeo da to nadoknadi – 25:18.
Iako je izgledalo, bar na startu drugog seta, da su domaće uspostavile ravnotežu (8:7), do kraja ovog seta skoro sve poene osvojile su Subotičanke! Spartak je bio izuzetno ubedljiv – 25:12. Ni ubedljiva prednost nije zavarala ekipu iz Subotice, koja je furiozno krenula u trećem periodu (8:1), a kasnije je samo rutinski privela meč kraju – 25:18.
Dvorana: SKC „Obrenovac“. Gledalaca: 500. Sudije: Dragutin Ćuk i Igor Miljković (oba Beograd). Trajanje meča: 70 minuta. Rezultat u seriji: 1:3.
TENT: Jelić 4, Jakšić 9, Perišić, Milenković 1, Marković, Andrić, Pilipović 2, Kostić 5, Stojković 5, Tešanović 4, Valčić (libero), Bašić 2. Trener: Dušan Kovačević.
SPARTAK: Bokan 14, Kmezić, Memišević (libero), Nikić 10, Stojanović 10, Helić, Marković 6, Bogdanović, Češljar 2, Matić, Šimić, Klisura 13. Trener: Damir Petković.
Povezana vest:  Kolaković: Prva dva seta dobro, četvrti me razočarao