beachvoley-004
Iz Srbije četiri ekipe na beach – volley turniru na Mediteranskim igrama u Mersinu
 
Na trećem turniru u beach – volley u istoriji Mediteranskih igara nastupiće i četiri ekipe iz Srbije, po dve u ženskoj i muškoj konkurenciji. XVII Mediteranske igre 2013. odigraće se od 20. – 30. juna u Mersinu, u Turskoj. Ženska i muška beach – volley reprezentacija danas su počele pripreme na terenima na Adi Ciganliji, u Beogradu.
Na širem spisku za Mediteranske igre su odbojkašice: Nina Škarić, Milena Matić, Aleksandra Frajtović, Isidora Egić, Marija Milošević, Vanja Matić, Ivana Isailović i Nataša Ševarika, i odbojkaši: Nemanja Komar, Siniša Antonić, Marko Galešev, Marko Nikolić, Raško Jovanović, Saša Surla, Stefan Basta, Igor Tešić i Đorđe Klašnić, kao i treneri Srđan Veckov, Marko Stojanović i Bojan Dimitrijević.
Današnjem okupljanju reprezentacija Srbije prisustvovali su Vladimir Grbić, potpredsednik OSS zadužen za beach – volley, Ivan Vladisavljević, predsednik Komisije za beach – volley OSS i Bojana Bogićević Dukić, koordinator za beach – volley OSS i Vladimir Milošević, sudija u beach – volley.
Povezana vest:  Pionirke Srbije od ponedeljka u Ivanjici