STIP 4BVA – BEACH VOLLEY – BALKANSKO PRVENSTVO 2013. U 22
Sve četiri ekipe iz Srbije u polufinalu Balkanskog prvenstva u Štipu
 
Sve četiri ekipe iz Srbije: Sara Jovičić/Milena Matić i Nataša Savović/Katarina Raičević, odnosno Miljan Milović/Marko Ziroje i Đorđe Klašnić/Ivan Lozić plasirali su se u polufinale Balkanskog prvenstva iza igračice i igrače do 22 godine, u Štipu, kao prvoplasirane ekipe u svojim grupama.
U ženskoj konkurenciji, Sara Jovičić i Milena Matić će sutra od 10,00 časova, u prvom polufinalu, igrati protiv albanskog para Kruti/Lala, dok će Nataša Savović i Katarina Raičević, u drugom polufinalu, od 10,40 časova, igrati protiv Bojanove i Nikolove iz Bugarske.
U muškoj konkurenciji, Đorđe Klašnić i Ivan Lozić će u prvom polufinalu, od 11,20 časova, igrati protiv Goree i Mojseija iz Moldavije, dok će Miljan Milović i Marko Ziroje, u drugom polufinalu, od 12,00 časova, igrati protiv Stankova i Ivanova iz Bugarske.
Povezana vest:  Jovana Kocić i Aleksandar Gmitrović najbolji mladi igrači sezone, najbolji igrači Wiener Lige Marta Drpa i Filip Stoilović – Maja Savić i Lazar Koprivica najbolji u aprilu – specijalno priznanje za Vojvodinu NS Seme