Vip Beach Masters skola odbojke Vanje GrbicaPočela Vip Beach Masters škola odbojke za najmlađe na Štrandu

Vladimir Vanja Grbić održao je prve časove u okviru Vip Beach Masters škole odbojke, koju treću godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije. Najmlađi ljubitelji odbojke učili su na zabavan i zanimljiv način tehnike serviranja i kretanja po terenu, kao i ostale osnove ovog timskog sporta. Školica odbojke namenjena je svim zainteresovanim mališanima starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju odbojkaško iskustvo ili ne.
„Klinci su jednostavno sjajni i veoma sam srećan što ćemo se do subote družiti na ovim odličnim terenima na Štrandu. Novi Sad je oduvek bio srpska prestonica odbojke, tako da me uopšte ne čudi količina talenta koja prosto izbija iz ovih mališana. Ovoj deci je potrebna podrška i usmerenje kako bi ostvarili svoj potencijal, a izuzetno sam srećan što jedan od prvih koraka ka tome ostvaruju kroz našu Vip Beach Masters školu odbojke“, izjavio je Vanja Grbić nakon prvih časova. Kroz Vanjinu školu od 2011. godine do sada je prošlo više od 2.000 mališana.
Vip Beach Masters škola odbojke nastavlja se na Štrandu sve do kraja Evropskog prvenstva u odbojci na pesku, i to u terminima od srede do petka (17-19. jul) u 10 i 17 časova, kao i u subotu (20. jul) u 14 časova. Svi zainteresovani će takođe imati priliku da se druže sa Vanjom i u petak, 19. jula, od 12 do 13 časova u Vipovom prodajnom mestu u Zmaj Jovinoj 16, a tom prilikom naš proslavljeni odbojkaš će svim posetiocima potpisivati kačkete i fotografisati se sa njima.

Povezana vest:  Za istoriju: Srbija, Grbić, Miljković i Brazil i Žiba jedni četiri puta uzastopno u polufinalu SP