klupodbojkapanel-018Panel OSS „Klupska odbojka – stanje i perspektive“ okupio predstavnike više od 50 klubova iz Srbije

Panel Odbojkaškog saveza Srbije „Klupska odbojka – stanje i perspektive“ okupio je danas u beogradskom hotelu „M“ predstavnike više od 50 klubova iz Srbije. Osnovni moto Panela je: „sigurni smo da delimo isti stav: učinimo našu odbojku, u našim ligama, u klubovima, boljom! Više pažnje, više posvećenosti, više energije. Sigurni smo da i mi možemo još više i još bolje u interesu klupske odbojke u Srbiji. Dobro ste došli. Učinimo svet odbojke boljim: na naš način. Odbojkaški!!!
Panelu su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Dragan Atanasov, pomoćnik ministra omladine i sporta Srbije, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS.
Predstavnicima klubova su se obratili Aleksandar Boričić i Dragan Atanasov, a zatim je prezentaciju „Klupska odbojka – stanje i perspektive“ predstavio njen idejni tvorac, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.
Tokom diskusije čuli su se različiti predlozi, ali i pitanja na koja su odgovarali Aleksandar Boričić, Dragan Atanasov i Zoran Avramović. Zaključak Panela je da se naredni skup održi po završetku sezone 2013./2014, kako bi se sumirali ostvareni rezultati.
Po završetku oficijelnog dela, priređen je ručak za sve učesnike Panela, koji su potom prisustvovali utakmici za Super Kup Srbije u konkurenciji odbojkaša između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca.

Povezana vest:  Terzić i odbojkašice zadovoljni posle prve utakmice na Evropskom prvenstvu