ratko pavlicevic (2)

Pavličević želi neizvestan meč sa Igtisadčijem

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević izjavio je danas da njegova ekipa može da se suprotstavi azerbejdžanskom Igtisadčiju, u utakmici prvog kola u Ligi šampiona, i da će se truditi da unese neizvesnost u meč.
-To je odlična ekipa, ali mi svakako možemo da igramo s njima, nadamo se da možemo da napravimo neizvesnost u setovima, poštujemo ih i trudićemo se da pružimo maksimum. U našoj grupi nema slabih protivnika i ovaj prvi meč je veliki izazov za nas – rekao je Pavličević na konferenciji za novinare u Beogradu.
Odbojkašice Crvene zvezde sutra od 18 sati u hali Šumice igraju protiv Igtisadčija iz Bakua, utakmicu prvog kola Grupe B u Ligi šampiona. 
-Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima igračice koje igraju nespecifičnu odbojku za nas. Imaju mnogo odbojkašica iz Azije i gaje azijski stil igre – dodao je Pavličević. 
Odbojkašica Mina Popović rekla je da će njena ekipa pokušati da stekne iskustvo iz predstojećeg meča.
-Veliko mi je zadovoljstvo što se četvrtu godinu uzastopno takmičimo u Ligi šampiona. Želimo da damo sve od sebe i da ostvarimo naš zadatak, a to je da ‘uzmemo set’ i steknemo iskustvo, jer to nam je potrebno – iskustvo i dobar rezultat – rekla je Popovićeva. 
Prosečna starost beogradske ekipe je 19 godina, a azerbejdžanske 27 godina. U Grupi B takmiče se još Dinamo iz Moskve i Rebeči iz Pjačence. 

Povezana vest:  Odbojkaši Srbije u četvrtfinalu protiv Bugarske