ioossrb-002Održana sednica predsedništva i Izvršnog odbora OSS
 
Danas je u beogradskom hotelu „M“ održana sednica predsedništva i Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Srbije, kojom je predsedavao Aleksandar Boričić, predsednik OSS.
Na sastanku je usvojen izveštaj o takmičarskim rezultatima u 2013, zatim izveštaj o međunarodnim Kongresima (FIVB, CEV, BVA) u prethodnom periodu, kao i izveštaji Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, Udruženja odbojkaških klubova republičkih liga, Komisije za beach – volley, Udruženja odbojkaških trenera Srbije, Udruženja odbojkaških sudija Srbije, Arbitražne komisije OSS i disciplinskog sudije OSS.
Članovi predsedništva i Izvršnog odbora OSS razgovarali su na sastanku o kalendaru zvaničnih takmičenja nacionalnih selekcija u ovoj godini, kao i o organizacionim pripremama za međunarodna takmičenja koja će se odigrati u Srbiji: kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u konkurenciji juniorki, Svetskoj ligi, Balkanskim prvenstvima za juniorke i pionirke, kao i o Kursu kandidata za međunarodne sudije. Usvojena je i informacija o organzacionim pripremama za takmičenja u beach – volley za 2014. godinu: Evropskog prvenstva 2014. – „ Novi Sad Masters 2014.“, Balkanskom prvenstvu u beach – volley za seniorke i seniore i 7. „Vip Beach Mastersa 2014. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“, odnosno III „Vip Beach Volley Lige“, zatim organizaciji „Vip Beach Masters škole odbojke“, kao i „Vip Kids Beach Volley“ kampa.
Povezana vest:  SENIORKE – 45. KUP SRBIJE – ČETVRTFINALE, Vizura prvi put u završnici Kupa