divac zastava EKO

OKS i EKO Srbija zajedno do Igara u Riju 2016. godine

Olimpijski komitet Srbije (OKS) i Kompanija EKO Srbija potpisali su danas ugovor o nastavku saradnje do Igara u Rio de Žaneiru 2016. godine. Ugovor je produženo partnerstvo koje traje već šest godina, a potpisali su ga predsednik OKS Vlade Divac, generalni direktor EKO Srbija Goran Dejanović i direktor internacionalnih marketing aktivnosti grupacije Helenik Petroleum Petros Karalis.
-Ponosni smo što će naš logo stajati uz srpske sportiste na njihovom putu do Rija. Uvereni smo da će tamo osvojiti više medalja nego na prethodnim Igrama u Londonu, a nadamo se da će neki od vaših šampiona nastaviti tradiciju i doći u Grčku da pomognu našem sportu, pošto nam trenutno i ne ide baš najbolje – izjavio je Karalis.
Na njegove reči nadovezao se direktor EKO Srbija Goran Dejanović, koji je istakao da je lično imao priliku da se uveri koliko Grci cene srpske sportiste i posebno apostrofirao ugled koji tamo uživa potpredsednik OKS Žarko Paspalj.
-Znam koliko u Grčkoj vole i cene Žareta, ali uvek kažem Grcima da je on ipak malo više naš – našalio se Dejanović.
Prvi čovek OKS Vlade Divac naglasio je da je saradnja sa kompanijom EKO Srbija izuzetna, ali i da sa njima neguje prijateljstvo.
-Sarađujemo na obostrano zadovoljstvo i ponosan sam što su sada postali naš bronzani sponzor i član pula: Mi smo tim-Rio 2016 – izjavio je Divac.
Kompanija EKO Srbija osnovana je u septembru 2002. godine kao članica grupe Helenik Petroleum, energentskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. Za sada je u Srbiju uložila više od 100 miliona evra, zapošljava više od 800 ljudi i posluje kroz mrežu od 53 benzinske stanice.

Povezana vest:  Milica Mandić nova predsednica Sportske komisije OKS