Anja na EYOF-uAnja Iilić 68. u sprintu, sutra svečana ceremonija zatvaranja XII Zimskog EYOF-a
 
Četvrtog dana takmičenja u Montafonu sportisti Srbije startovali su u slalomu – Rašo Jevremović i u sprintu klasinčnim stilom – Anja Ilić.
Anja Ilić, predstavnica Srbije u skijaškom takmičenju nije uspela da se kroz kvalifikacionu trku plasira u dalji tok takmičenja. Ona je u sprintu klasičnim stilom zauzela 68. poziciju sa zasostatkom od 1:38.77 za provoplasiranom u kvalifikacijama Antoniom Fraebel iz Nemačke.
Predstavnik Srbije u alpskom skijanju Rašo Jevremović startovao je danas u slalomu, ali nažalost nije uspeo da završi prvu vožnju. On je prethodno u veleslalomu u konačnom plasmanu zauzeo 54. mesto.
Današnjim nastupom sportisti Srbije završili su takmičenje na XII Zimskom Evropskom olimpijskom festivalu mladih. Sutra je poslednji takmičarski dan u Montafonu, a svečana ceremonija zatvaranja XII Zimskog EYOF-a zakazana je za sutra uveče od 20.30.
Povezana vest:  Stevan Micić boriće se za zlatnu medalju, Milica Starović u finalu k1 500, Zorana Arunović druga posle precizne paljbe MK pištoljem