Dinar za olimpijce

Dinar za olimpijce u Maxi supermarketima

Kompanija Delhaize Serbia (Delez Srbija) u okviru generalnog sponzorstva Olimpijskog tima Srbije, od 13. avgusta do 10. septembra, organizuje u Maxi supermarketima kampanju „Dinar za olimpijce“. Kroz ovu akciju, kupci direktno pomažu nabavku neophodne opreme našim sportistima za pripreme i takmičenja koja ih očekuju u preolimpijskoj i olimpijskoj 2016.godini.

Kupci koji u ovom periodu kupe proizvode označene markicama „Dinar za olimpijce“, a koji čine Jaffa, Rosa, Nestea, kao i za ovu priliku posebno dizajniran školski pribor i jastuci sa motivima Olimpijskog tima Srbije, direktno pomažu da se sportistima Ivani Maksimović, Zorani Arunović, Aleksandru Maksimoviću i Ivanu Lenđeru nabavi neophodna oprema za treniranje, koje tokom predstojećeg perioda očekuju ozbiljne pripreme za sva takmičenja u predolimpijskoj i olimpijskoj 2016.godini. Ova kampanja se realizuje u saradnji sa Olimmpijskim komitetom, kao i kompanijama Jaffa i Hellenica.

Povezana vest:  Makartniju plaćena jedna funta za nastup na otvaranju OI

Kompanija Delez Srbija je kroz Maxi format, generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i kroz brojne svoje aktivnosti pruža podršku našim sportistima. Sa više od 390 prodavnica u oko 60 mesta širom Srbije, Maxi okuplja zajedno kupce i olimpijce kroz različite aktivnosti, kako bi na najbolji način pomogla našim sportistima da ostvare zapažene rezultate na takmičenjima.

Povezana vest:  Divac: Medalja u pravom trenutku