Zorana Arunovic Ivana Andjusic Maksimovic i Ivan Lendjer druze se sa decom u Maxi supermarketu

OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE I MAXI POMAŽU SPORTISTE

U Maxi supermarketu Alonso dobro raspoloženi Ivana Anđušić Maksimović, Zorana Arunović i Ivan Lenđer potpisivali su školarcima sveske sa likovima sportista, grbom Olimpijskog komiteta i likom maskote Olimpijskog tima – Srećkom i zajedno sa decom obnavljali olimpijske vrednosti i poruke.
Sportisti su u Maxi supermarketu Alonso i zvanično započeli promociju akcije „Dinar za olimpijce“, koja će trajati do 10. septembra u Maxi supermarketima, a u kojoj kupci direktno pomažu nabavku neophodne opreme našim sportistima. Kupovinom proizvoda označenim markicama „Dinar za olimpijce“, a koji čine Jaffa, Rosa i Nestea, školski pribor i jastuci sa motivima Olimpijskog tima Srbije, direktno pomažu da se Ivani Maksimović Anđušić, Zorani Arunović, Aleksandru Maksimoviću i Ivanu Lenđeru omoguće bolji uslovi za treniranje i takmičenja u predolimpijskoj i olimpijskoj 2016.godini.
„Svaka podrška u pripremama za važna takmičenja, a na kraju i za najvažnije, Olimpijske igre, veoma znači i radujemo se što i naši sugrađani mogu kroz akciju našeg sponzora Maxija da pomognu i da direktno budu učesnici stvaranja naših boljih rezultata. Na nama je da treniramo, da budemo koncentrisani i pokušamo da svaki dan budemo bolji, kako bismo onda kad je najpotrebnije bili u najboljem elementu. To je pravi način da opravdamo poverenje koje nam se ukazuje kroz ovu podršku“, jednoglasni su bili sportisti.
U Maxi supermarketima ekskluzivno je na raspolaganju „olimpijski“ školski pribor – od bojica, flomastera do svezaka i blokova sa grbom Olimpijskog tima Srbije, likovima naših proslavljenih olimpijaca, kao i likom maskote našeg Olimpijskog tima – Srećkom. Sveske sadrže edukativne poruke o olimpijskim vrednostima, objašnjenja šta su Olimpijske igre, ko su najuspešniji olimpijci, šta predstavljaju pet olimpijskih krugova uz podsećanje na uspehe naših sportista na prethodnim igrama.
Kupovinom ovih artikala potrošači će pomoći uspešan nastup Olimpijskog tima Srbije na Igrama u Rio de Žaneiru, a deo prihoda od prodaje biće odvajan u fond za finansiranje priprema i nastupa najuspešnijih sportista Srbije na kvalifikacionim takmičenjima i Olimpijskim igrama.
Tim povodom, druženje potrošača sa srpskim sportistima biće nastavljeno i u njihovim komšijskim Maxi supermarketima – sa Ivanom Lenđerom u rodnom Zenjaninu, 21.avgusta od 12 časova, sa Ivanom Maksimović Anđušić u subotu, 22.avgusta u Maksiju na Novom Beogradu u Luja Adamoviča 2. U ponedeljak, 24.avgusta u 12 časova sa kupcima će se družiti Zorana Arunović, u Maksiju u Nedeljka Čabrinovića 63a. Aleksandar Maksimović biće 26.avgusta Maxi supermarketu u Tržnom centru Banjica.
Kompanija Delez Srbija je kroz Maxi format, generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i kroz brojne svoje aktivnosti pruža podršku našim sportistima. Sa više od 390 prodavnica u oko 60 mesta širom Srbije, Maxi okuplja zajedno kupce i olimpijce kroz različite aktivnosti, kako bi na najbolji način pomogla našim sportistima da ostvare zapažene rezultate na takmičenjima. Kampanja „Dinar za olimpijce“ se realizuje u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, kao i kompanijama Jaffa i Hellenic.

Povezana vest:  Tramp podržava kandidaturu Los Andjelesa za domaćina OI