Olimpijska kolekcija koju je dizajnirao 4F za srpske olimpijce biće predstavljena u Beogradu

Tokom predstojećih Olimpijskih igara u Riju 2016, olimpijci Srbije će nositi specijalnu Olimpijsku kolekciju, koju je dizajnirao 4F, evropski sportski brend koji se dinamično širi. Ova kolekcija je rezultat saradnje između Olimpijskog komiteta Srbije i poljske kompanije OTCF, u čijem je vlasništvu brend 4F. Saradnja je zvanično uspostavljena u januaru ove godine, potpisivanjem Ugovora o partnerstvu kojim su proizvodi ove kompanije postali zvanična oprema Olimpijskog tima Srbije za  Olimpijske igre u Riju 2016, kao i Zimske olimpijske igre u Pjong Čangu 2018. godine.

Povezana vest:  Divac i Rog obišli učesnike "Eko olimpijade"

Olimpijska kolekcija tima Srbije koju je kreirao dizajnerski tim kompanije 4F sastoji se od tri linije proizvoda: paradne uniforme za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara, opreme za trening i za slobodno vreme, zajedno sa širokim spektrom dodatne opreme, od obuće do prtljaga. Čitava kolekcija biće zvanično predstavljena u Beogradu, 24. maja, na modnoj reviji Olimpijske kolekcije u Jugoslovenskoj kinoteci.

Gospodin Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, je povodom saradnje između Olimpijskog komiteta Srbije i brenda 4F izjavio:

-Kao predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije i bivšem olimpijcu, veoma mi je drago što će naši sportisti imati priliku da nose opremu vrhunskog kvaliteta i dizajna, specijalno kreiranu za njih. To je nešto što oni svakako zaslužuju. Takođe, drago mi je što će građani Srbije imati mogućnost da kupe majice, dukserice i trenerke iz Olimpijske kolekcije, jer svi znamo koliko to ljudi vole.

Povezana vest:  OI 2016, Keni slavio u pojedinačnom sprintu, odbranio zlato

Olimpijska kolekcija tima Srbije biće predstavljena na modnoj reviji Olimpijske kolekcije u Beogradu. Ovim povodom g. Klaja, direktor kompanije OTCG, je izjavio:

-Godinu i po dana smo radili na Olimpijskoj kolekciji tima Srbije i drago nam je što ćemo je predstaviti srpskoj javnosti na modnoj reviji Olimpijske kolekcije. Kao zvaničnu opremu Olimpijskog tima Srbije, proizveli smo 80 ženskih i 230 muških kompleta za sportiste, trenere i ostale ljude iz Olimpijske delegacije. Svaki komplet sadrži 30 komada odeće, 3 para obuće i 15 dodataka. Želeo bih da pozovem građane Srbije da pronađu i pogledaju Olimpijsku kolekciju u Đak radnjama u okviru 4F kutaka.

Povezana vest:  MEDITERANSKE IGRE 2013, Obradović: Zadovoljna sam kako sam izveslala trku

Pored Olimpijske kolekcije tima, u Srbiji će takođe biti dostupna i 4F maloprodajna kolekcija, koja se sastoji od skin, dry, shell, warm i shield linija, sa različitim funkcijama koje pružaju udobnost i čvrstinu, omogućavaju prenos vlage i parapropusnost, kao i termalnu i zaštitnu funkciju.