Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je današnji poraz od Brazila „strašan“, ali da njegova ekipa i dalje ima dobre šanse da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara.

-Ovo je sigurno stanje šoka iz kog treba što pre da izađemo. Nije toliko strašno, još možemo da se čupamo u grupi, ali sam siguran da neke stvari moramo da popravimo. U suštini, jeste strašno, ali ništa nije gotovo – rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Srbija je izgubila od domaćina Brazila sa 6:5 i posle tri kola Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru zauzima pretposlednje mesto u Grupi A, sa samo dva boda. Savić je naveo da je utakmica protiv Brazila bila onakva kako je to bilo i očekivano.

Povezana vest:  SKIJAŠICA NEVENA IGNJATOVIĆ ODRŽALA OLIMPIJSKI ČAS U BAJINOJ BAŠTI

-Jednostavno, ako rezultatski gledamo ovu utakmicu, ona je definitivno izgubljena u napadu, iako smo imali katastrofalne individualne greške posle kojih smo primali golove – kazao je Savić.

Srpski vaterpolisti će u subotu rano ujutro po srednjoevropskom vremenu igrati protiv Australije, a potom će se dva dana kasnije sastati sa Japanom.