Delegacija Paraolimpijskog komiteta Srbije na čelu sa predsednikom Zoranom Mićovićem sastala se danas sa Keniči Torumijem, predstavnikom grada Fuđimi. Pored predsednika Mićovića, na sastanku u Fiđimiju prisustvovali su šef misije POKS na Paraolimpijskim igrama u Tokiju Zvonko Ror i generalni sekretar Paraolimpiskog komiteta Srbije Bojan Jaćimović.

Grad Fuđimi je trebao da bude domaćin na pripremama naših paraolimpijaca pre Paraolimpijskih igara Tokio 2020, ali zbog pandemije i svih uvedenih mera to se nije dogodilo. U znak zahvalnosti na ukazanoj želji da ugoste naše sportiste, naša delegacija se sastala sa predstvanikom tog grada. Tokom razgovora predsednik POKS Zoran Mićović zahvalio se na ukazanoj podršci našem timu a domaćini su poželeli puno uspeha našim sportistima uz obećanje da će za njih navijati.

Povezana vest:  OI 2016, Jovana Crnogorac zauzela 27. mesto u planinskom biciklizmu

Predsenik POKS Zoran Mićović, kao simbol iskrenog prijateljstva, uručio je poklone predstavniku grada Fuđimi Keniči Torumiju, a domaćiniu su znak dobrodošlice našem timu u Japan takođe uzvratili zanimljivim i simboličnim poklonima poželevši sreću našim paraolimpijcima na svim takmičenjima.