Slavlje posle pobede

ČETVRTI TAKMIČARSKI DAN NA XI LETNJEM EYOF-u

PRVA BORBA ZA ZLATO ZA TIM SRBIJE NA XI LETNJEM EYOF-U

Odbojkašice Srbije igraće u finalu turnira na XI letnjem EYOF-u. U polufinalu naše devojke savladale su domaću reprezentaciju Turske. Posle vođstva od 2:0, reprezentativke Srbije sustigle su vođstvo i u petom setu uspele da dođu do pobede. U petom setu Turkinje su startovale sigurnije, ali su agresivnom igrom i dobrim prijemom uspele da naprave preokret i dovedu Srbiju do finala.

Povezana vest:  Raspored srpskih takmičara četvrtog dana (31. jul)

U polufinalu rukometnog turnira na XI letnjem EYOF-u reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Nemačke rezultatom 36:33. Naši momci sutra će igrati protiv Francuske koja je u drugom polufinalu poražena od Danske.

Zanimljivo je da je reprezentacija Danske koja će igrati u finalu poražena od Srbije ubedljivim rezultatom 40:24. Rukometaši Srbije imali su u prvom poluvremenu i 6 golova prednosti, ali su na poluvreme otišli sa sa zaostatkom od pet golova. Rezultat je bio 16:21. Krajem drugog poluvremen rukometaši Srbije došli su i do gola prednosti, ali su na kraju ipak poraženi sa tri gola razlike.

Povezana vest:  OI 2016, Bolt, Blejk i Getlin u polufinalu trke na 200 metara

U borbi za bronzu reprezentacija Srbije biće oslabljena sobzirom da usled zaradjenog crvenog kartona neće biti u timu.

Košarkašice Srbije poražene su od Finkinja rezultatom 74:80 i sutra će igrati u razigravanju za 7 i 8 mesto.

Milovanović Marko bio je šesti na 400m prepone sa vremenom 54,07, što je njegov novi lični rekord. U bacanju kugle

Draguljević Milena je sa rezultatom 12.82m bila osma, kao i Aleksandar Mrđenović u muškoj konkurenciji sa rezultatom 17.89m što je njegov novi lični rekord. Stevan Veselinović u bacanju kladiva bio je poslednji sa rezultatom 58.44.

Povezana vest:  NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA ODRŽANO FINALNO OLIMPIJSKO DRUŽENJE SA EMIROM BEKRIĆEM I VATERPOLISTIMA

Džudisti Srbije nisu uspeli da dođu do borbe za finale.

Trenutno je u toku susret polufinala ženske odbojkaške selekcije protiv reprezentacije Turske. Od 18.30 košarkaši igraju meč polufinala sa reprezentacijom Grče, a odbojkaši od 18.00 sa domaćinom, reprezentacijom Turske.  (satnica data po lokalnom vremenu)