Mahot, Divac 1

Ujedinjene srpske pivare u sponzorskom pulu OKS „Zajedno za London“
 
Ujedinjene srpske pivare pridružile su se sponzorskom pulu Olimpijskog komiteta Srbije „Zajedno za London“, što je ozvaničeno potpisima Vlade Divca, predsednika Olimpijskog komiteta Srbije i Francois Xavier Mahota, generalnog direktora Ujedinjenih srpskih pivara, članice Heineken grupe. PilsPlus postalo je zvanično pivo Olimpijskog komiteta Srbije i Nacionalnog olimpijskog tima.
U godini kada će biti obeležen stogodišnji kontinuitet učešća sportista Srbije na Olimpijskim igrama, PilsPlus pružiće podršku vrhunskim sportistima Srbije da na predstojećim Igrama osvoje i stotu olimpijsku medalju.
Olimpijski komitet Srbije dosledno poštuje načela olimpizma i teži stvaranju takvog načina života koji se temelji na iskrenom prijateljstvu, napornom radu, pružanju dobrog primera i poštovanju svih etičkih načela. Upravo te vrednosti neguju i Ujedinjene srpske pivare, zbog čega je ova saradnja od izuzetnog značaja za kompaniju.
Francois Xavier Mahot, generalni direktor Ujedinjenih srpskih pivara, pozdravio je prisutne goste i tom prilikom izjavio: „Strategija i vrednosti našeg PilsPlus brenda kao što su poštovanje, izuzetnost I prijateljstvo usko su povezane sa vrednostima olimpizma, te je stoga bilo i sasvim prirodno za nas da uspostavimo ovo parnerstvo i da naš PilsPlus brend postane sponzor i zvanicno pivo Olimpijskog komiteta Srbije i nacionalnog olimpijskog tima.“
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac poželeo je novom partneru dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije i rekao: „Partnerstvom sa Ujedinjenim srpskim pivarama dodatno jačamo podršku olimpijcima Srbije koji će u Londonu 2012. braniti boje Srbije i boriti se za olimpijska odličja. Zahvaljujem se gospodinu Mahotu i njegovoj kompaniji što su prepoznali sport u Srbiji kao pravo mesto za ulaganje, jer naši najbolji sportisti svakako zaslužuju podršku najboljih. Ujedinjene srpske pivare prvi put su uz olimpijce Srbije u ovom olimpijskom ciklusu, ali verujem da će se ova saradnja realizovati na obostrano zadovoljstvo i da će dugo trajati.“
Povezana vest:  MOK: Rusija suspendovana sa ZOI