Srecko,_olimpijci,_predsednik_OKS__VLade_Divac_i_Sinisa_Eric_clan_Izvrsnog_odbora_kompanije_Dunav__osiguranje

OLIMPIJSKI DANI NA ŠTANDU KOMPANIJE DUNAV OSIGURANJE
 
Štand Dunav osiguranja na 34. Međunarodnom sajmu turizma u petak su posetili predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i olimpijci koji će Srbiju predstavljati na Olimpijskim igrama u Londonu: tekvondoke Milica Mandić i Dragana Gladović, Mihail Dudaš, desetobojac, Nikolina i Olivera Moldovan, kajakšice i Andrea Arsović i Bobana Veličković, reprezentativke Srbije u streljaštvu.
tekvondoke_Milica_Mandic_i_Dragana_GladovicPredstavljanje Kompanija Dunav osiguranje na 34. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 23. do 26. februara, obeleženo je u duhu predstojećih Olimpijskih igara. S obzirom da je Kompanija Dunav osiguranje, kao nacionalni lider u oblasti osiguranja, pružila veliku podršku Olimpijskom komitetu Srbije u ulozi “srebrnog sponzora” i „zvaničnog osiguranja“ Olimpijskog tima Srbije, gosti i posetioci sajma imali su priliku da uživaju u olimpijskim danima i da već sada osete duh olimpizma.
Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, posetiocima i predstavnicima medija dao više informacija o priprema i odlasku naših olimpijaca u London i rekao: „Veoma smo zahvalni Dunav osiguranju što su uz naše olimpijce na putu za London. Svi naši olimpijci biće osigurani na Igrama i to nam je od velike važnosti. Mislim da su olimpijski dani na sajmu turizma sjajan potez Dunav osiguranja u smislu promocije Olimpijskih igara.“
Naši olimpijci, predsednik OKS Vlade Divac i maskota olimpijskog tima Srbije Srećko, slikali su se i družili sa posetiocima štanda Dunav osiguranja i učestvovali u brojnim aktivnostima.
Domaćin našim olimpijcima i predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije u ime Kompanije Dunav osiguranje bio je Siniša Erić, član Izvršnog odbora, koji je tom prilikom izjavio:
“Veliko mi je zadovoljstvo što je Vlade Divac – predsednik Olimpijskog komiteta Srbije gost na štandu naše Kompanije zajedno sa našim najboljim sportistima koji će uskoro krenuti u London. Dunav osiguranje je već godinama unazad nacionalni lider na tržištu osiguranja. S druge strane, naši sportisti koji su izborili učešće na ovogodišnjim Olimpijskim igrama su pokazali svoju superiornost ne samo zahvaljujući vrhunskim rezultatima, već i zahvaljujući činjenici da našu zemlju promovišu u najboljem svetlu širom planete, ali i da su kao ljudi izuzetne ličnosti.  Zato smatramo da najbolji uvek treba da budu uz najbolje. Upravo to nas je opredelilo da podržimo naše olimpijce na putu za London 2012. godine. Uz njih smo stali kao „srebrni sponzor  Olimpijskog komiteta Srbije“.  Kompanija Dunav osiguranje Olimpijskom komitetu Srbije i svim našim putnicima za London 2012. godine želi puno sreće, uspeha i pregršt medalja. Siguran sam da će naša podrška, kao i podrška  svih pojedinaca i kolektiva  koji su stali uz naše olimpijce i  Olimpijski komitet Srbije, biti podrška zlata vredna. Velika je čast i zadovoljstvo biti deo srpske olimpijske porodice. S obzirom da je u toku Sajam turizma i da već svi polako razmišljamo o nekim lepim i dalekim putovanjima ja vas pozivam da po povoljnijim uslovima za putničko zdravstveno osiguranje putujete sa najboljima – sa Kompanijom Dunav osiguranje“.
U subotu, 25. februara štand Kompanije Dunav osiguranje posetiće predstavnici Vaterpolo saveza Srbije Darko Udovičić – sportski direktor VSS-a, Gojko Pjetlović – vaterpolista, Marko Stefanović – generalni sekretar VSS-a i Marko Bogdanovic – PR Vaterpolo saveza.
Aktuelna sajamska ponuda za putničko zdravstveno osiguranje
Kompanija Dunav osiguranje  tokom Sajma turizma nudi specijalne uslove za  zaključenje polise putničkog zdravstvenog osiguranja.
Aktuelna ponuda predstavlja  paket nekoliko pogodnosti:
popust od 10% na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana
popust od 20% na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja, za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, ako se  istovremeno sa zaključivanjem ugovora o putničkom zdravstvenom osiguranju zaključi i ugovor o osiguranju lica od posledica nezgode.
Specijalni sajamski uslovi važiće do 31. marta.
U saradnji sa međunarodnom asistentskom kućom CORIS assistance,  Dunav osiguranje pruža  svojim osiguranicima usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno. S polisom putničkog zdravstvenog osiguranja, u slučaju iznenadne bolesti ili povrede, osiguranicima garantujemo  pokriće troškova : ambulantnog lečenja, nabavke neophodnih lekova i medicinskog materijala, prevoza do najbliže zdravstvene ustanove, bolničkog lečenja, prevoza u zemlju,  stomatološke intervencije i druge troškove koji se odnose na iznenadnu bolest ili povredu. Osiguranje se može zaključiti kao individualno, grupno (preko 10 lica) i porodično (roditelji i deca do 18 godina).
Detaljne informacije o novim proizvodima i sajamskim pogodnostima zainteresovani građani mogu, osim na štandu Kompanije na Sajmu turizma, da dobiju  besplatnim pozivom Kontakt centa Dunav osiguranja  na broj 0800 386 286, na sajtu Kompanije www.dunav.com ili u nekoj od 600 poslovnica Kompanije.

 

Povezana vest:  Kina se kandidovala za ZOI 2022.