slikajsesasreckom-021 

OKS I VOJVOĐANSKA BANKA POKRENULI AKCIJU „SLIKAJ SE SA SREĆKOM“
 
Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka, zvanična banka Olimpijskog tima Srbije, ozvaničili su početak akcije „Slikaj se sa Srećkom“, u kojoj će građani imati prilike da dočekaju Olimpijce Srbije na beogradskom aerodromu, upoznaju naše šampione i sa njima pođu na počasnu vožnju do Skupštine grada.
Volonteri Olimpijskog komiteta Srbije će se, do 15.maja, svakog dana kretati kroz grad i obavljati svoje redovne dnevne aktivnosti “obučeni u Srećka”, odnosno u jaknama i majicama sa likom maskote Olimpijskog tima Srbije –  Srećka. Na putu ka fakultetu, u nabavci, u druženju sa prijateljima, čak i vožnji  gradskim prevozom, svako ko prepozna Srećka, odnosno volontera „obučenog u Srećka“, moći će da mu priđe i da se slika sa njim.
Početak akcije zvanično su objavili predsednik OKS Vlade Divac i član Izvršnog odbora Vojvođanske banke Vojislav Lazarević.
„Vojvođanska banka već treći olimpijski ciklus za redom podržava olimpijce Srbije na njihovom putu ka olimpijskim uspesima i medaljama. Trudimo se da sve to vreme pored podrške koja je direktno usmerena ka sportistima, podržimo Olimpijski komitet i u različitim programima promocije olimpizma. Tako smo odlučili da podržimo i akciju “Slikaj se sa Srećkom“, kako bismo što većem broju ljudi približili važnost Olimpijskih igara, ali na jedan zanimljiv, modrean i originalan način kao što je ovaj“, rekao je Vojislav Lazarević, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.
Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije pozvao je građane da se u naredna dva meseca priključe akciji „Slikaj se sa Srećkom“: „Učešćem u ovoj akciji pokazaćemo našim olimpijcima koliko nam znače njihovi uspesi i koliko se radujemo njihovim medaljama. Ideja akcije „Slikaj se sa Srećkom“ je da u susret Olimpijskim igrama u Londonu, dodatno ojača podršku olimpijcima Srbije na njihovom putu ka 100-oj, ali i svakoj narednoj olimpijskoj medalji! Oni čije fotografije budu najkreativnije i najzabavnije, naćiće se u prilici da upoznaju svoje idole i da sa našim šampionima, sa najboljima među najboljim, proslave uspehe sa Olimpijskih igara.“
U trku za vožnju sa olimpijcima ulaze svi građani koji fotografiju sa Srećkom postave na Facebook stranicu Olimpijskog komiteta Srbije i označe se ili „taguju“ na njoj.
Prve fotografije sa Srećkom napravili su sportisti Milan Aleksić, vaterpolista i osvajač evropskog zlata i Antonija Nađ, koja će na Olimpijskim igrama u Londonu predstavljati Srbiju u kajaku.
„Iskreno se nadam da ću se iz Londona vratiti sa medaljom i tako osigurati svoje mesto u otvorenom autobusu, ali ću se za svaki slučaj i slikati sa Srećkom“, rekao je Milan Aleksić, a Antonija Nađ je dodala: „Akcija Slikaj se sa Srećkom mi deluje kao super zabavan način za zagrevanje atmosfere u susret Olimpijskim igrama“.
Od trenutka objavljivanja fotografije, postojaće mogućnost za „lajkovanje“, a nedeljni pobednik biće autor one fotografije koja se najviše dopadne posetiocima Facebook strane Olimpijskog komiteta Srbije, odnosno fotografije koja dobije najveći broj „lajkova“. Za 9 nedelja dobićemo ukupno 9 pobednika, koji će po okončanju Olimpijskih igara dobiti priliku da se upozanaju i druže sa našim olimpijcima!
„SLIKAJ SE SA SREĆKOM“ možete pronaći na na Facebook stranici Olimpijskog komiteta Srbije

 

Povezana vest:  Poznanj odustao od kandidature za OI mladih