Stajner,_Udovicic,_Divac,_Rogacz,_Trnavcevic 

Divac i Udovičić najavili „Olimpijski dan“
 
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbija (OKS) Vlade Divac i kapiten vaterpolo reprezentacije Vanja Udovicćić pozvali su danas sve zainteresovane da u subotu dođu u što većem broju na Košutnjak i učestvuju u „Olimpijskom danu“.
„Olimpijski dan“ se ove godine održava pod sloganom „Trčimo da podržimo“, a učesnici će kroz druženje i takmičenje u prirodi na simboličan način pružiti podršku Olimpijskom timu, koji će ovog leta predstavljati Srbiju na Igrama u Londonu.
„Po treći put uzastopno promovišemo Olimpijski dan u Košutnjaku. Pozivam sve zainteresovane, kako sportiste i rekreativce, tako i porodice da nam se pridruže. Prošle godine smo imali veliki broj učesnika, posebno u porodičnoj trci i nadam se da će tako biti i u subotu“, rekao je Divac na konferenciji za međie u restoranu „Mekdonalds“ u Bezistanu.
Promoter ovogodišnjeg „Olimpijskog dana“ i kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić pozvao je mlade da se pored trčanja, bave i plivanjem, kako bi nacionalni tim u budućnosti imao nove šampione.
„Mi sa velikim očekivanjima odlazimo u London. Dolazak velikog broja ljudi stavilo bi nam do znanja da je cela nacija uz nas i da će to biti kada bude bilo najteže“, rekao je Udovičić.
Izvršni menadžer „Olimpijskog dana“ Damir Štajner rekao je da će kao i ranijih godina biti organizovane trke za decu na 200 i 400 metara, trka zadovoljstva na 3.600 metara, kao i porodična trka za mame, tate i decu.
„Olimpijski dan“ biće održan u subotu, 9. juna, od 12 časova na Trim stazi na Košutnjaku, dok je okupljanje učesnika zakazano za 11.30.

 

Povezana vest:  MEDITERANSKE IGRE 2013, Rukometašice Srbije ubedljive na startu