Vlade_Divac,_predsednik_Olimpijskog_komiteta_Srbije

Divac: Očekujem da strelci pokrenu ceo tim

 

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac rekao je danas u Londonu da je izuzetno srećan što počinju Olimpijske igre i da se nada da će reprezentativci u streljaštvu već prvog dana rezultatima dati dodatnu snagu svim drugim sportistima.

-Radujemo se svi što Igre počinju. U centru pažnje će biti streljštvo, nadamo se da će oni dobrim rezultatima na startu dati dodatnu snagu ostalim sportistima. Počinju i teniseri, imaju težak žreb, ali koliko vidim, njih to ne uzbuđuje i nadamo se najboljem – rekao je Divac.

Povezana vest:  OI: Nemica suspendovana jer je udarila konja

On je dodao da će prvog dana Igara u društvu sa predsednikom Tomislavom Nikolićem biti na strelištu, a kasnije će zajedno pružiti podršku odbojkašicama Srbije koje će igrati protiv Kube. Divac je rekao da je atmosfera među srpskim sportistima sjajna i da su sitni problemi u olimpijskom selu rešeni.

-Bilo je malo problema sa glasnom muzikom, jer su organizatori probali otvaranje, a bilo je i problema sa vodom. Uvek je tako u početku. Sada je sve u redu i sportisti mogu da se posvete svojim takmičenjima – kazao je on.

Povezana vest:  Velika nepravda prema Novaku! On je naš pobednik!

Na pitanje o ishrani sportista u selu, na koju su se žalili srpski veslači, Divac je šaljivo odgovorio:

-Oni su sada na dijeti, to im je važno zbog rezultata. Nahranićemo ih kada se završe Igre – zaključio je Divac.