zorana arunovic minhen

OI 2012

Sutra na terenu Vaterpolisti protiv Mađara, Đoković, strelci

 

Srpski vaterpolisti, rukometaši, odbojkaši, strelci i teniser Novak Đoković izaći će sutra na olimpijska borilišta širom Londona. Priliku da donesu Srbiji 100. medalju na Olimpijskim igrama, pre svih, imaće Zorana Arunović i Bobana Veličković koje u 10 sati počinju kvalifikacije u gađanju vazdušnim pištoljem. Finale u ovoj disciplini počeće u 12.45.

Povezana vest:  Brazilci optuženi za plagiranje loga Olimpijskih igara 2016.

Plivač Radovan Siljevski od 11.20 takmičiće se u kvalifikacijama u trci na 200 metara. Od 11.56 u bazen će i srpska muška štafeta u trci na 4×100 metara slobodnim stilom.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sutra će odmeriti snage sa Italijanom Fabiom Fonjinijem, a organizatori će vreme početka meča objaviti večeras.

Stonoteniser Aleksandar Karakašević sutra će od 14.30 igrati meč drugog kola, a protivnik će mu biti pobednik meča Alan Bentsen (Danska) – Danijel Cvikl (Mađarska).

Povezana vest:  OI 2012, Olimpijski ministar: Britanija je spremna da se brani

Vaterpoliste sutra od 16.30 na startu takmičenja očekuje „super derbi“ protiv aktuelnih olimpijskih šampiona, Mađara u B grupi.

Ništa manje lak posao neće imati ni rukometaši, koji će od 17.15 izaći na crtu starim rivalima, selekciji Španije, takođe u prvom kolu B grupe.

Evropski šampioni, odbojkaši Srbije na startu takmičenja na OI igraće protiv SAD, a meč počinje u 17.45.

Povezana vest:  Otkrivena korupcionaška šema oko kupovine glasova za OI 2016