milorad_cavic

SRPSKI SPORTISTI U ČETVRTAK NA TERENU

Čavić počinje borbu za medalju

 

Šesti dan na Olimpijskim igrama u Londonu donosi dva derbija kada su srpski ekipni sportovi u pitanju, a u bazen ulazi i naš najbolji plivač Milorad Čavić, koji zajedno sa Ivanom Lenđerom učestvuje u kvalifikacijama na 100 metara leptir.

Vaterpolo reprezentacija igra od 15:10 sati protiv selekcije Crne Gore u trećem kolu B grupe. Težak zadatak imaće i rukometaši, koji se posle dva poraza sastaju sa aktuelnim prvakom Evrope, selekcijom Danske (20:30).

Povezana vest:  BOBANA VELIČKOVIĆ SA OLIMPIJSKIM KARAVANOM DOLAZI U NEGOTIN

Sutrašnji program otvaraju odbojkaši, koji od 10:30 igraju meč trećeg kola B grupe protiv selekcije Nemačke.

Nešto kasnije, u 11:10 plasman u finale pokušaće da izbori veslački četverac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić, dok Čavić i Lenđer plivaju u kvalifikacijama od 12:10 sati.

Poslednji na borilište izlazi Aleksandar Drenovak, koji od 23 sata boksuje u kategoriji do 75 kilograma protiv Turčina Adema Kiladžija.

Povezana vest:  Iskustva iz Londona mnogo pomažu organizatorima Rija 2016.

Na teren bi trebalo da izađu teniseri Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, koje u četvrtfinalu olimpijskog turnira u konkurenciji dublova očekuje duel protiv francuskog para Rišar Gaske/ Žilijen Beneto.

Takođe, u prvom kolu mešovitih dublova Ana Ivanović i Zimonjić trebalo bi da igraju protiv indijske kombinancije Sanija Mirza/Leander Paes. Taj meč bio je na programu u sredu posle 18 sati, ali je pomeren za četvrtak.

Povezana vest:  OKS nastavio da prikuplja pomoć