MI BOCARSKA REPREZENTACIJAMEDITERANSKE IGRE 2013
Ivana Sajić četvrta

Ivana Sajić, srpska takmičarka u boćanju osvojila je četvrto mesto na Mediteranskim igrama u asocijaciji rafa u pojedinačnoj konkurenciji pošto je u meču za bronzanu medalju izgubila od Alžirke Lamie Aisiauli sa 12:4.
Sajićeva je u kvalfikacijama pobedila Libanku Šanbiru sa 12:9 a izgubila od Ciuči (San Marino) sa 12:3 ali je, ipak, prošla u polufinale, gde je poražena od Denis Demir (Turska) sa 12:5.
Srpski predstavnik u rafa asocijaciji Uroš Šarac zabeležio je tri poraza u kvalifikicijama po grupama i nije se plasirao u direktne eliminacije. Izgubio je od Italijana Dalferija sa 12:1, od Faguđe (Malta) sa 12:8 i od Ruala (Francuska) sa 12:4.
Srpski boćari se vraćaju iz Mersina sa jednom bronzanom medaljom koju je osvojila u asocijaciji volo u brzinskom izbijanju Nataša Antonjak. U paru sa Sajićevom, u asocijaciji rafa osvojila je četvro mesto. Četvrtu poziciju (rafa pojedinačno) upisala je i Sajićeva.
Srpsko boćanje u Mersinu predstavljali su – asocijacija volo (precizno gađanje): Srđan Butorac i Nataša Antonjak, asocijacija petakne, parovi: Uroš Šarac i Veselin Skakić, odnosno Ivana Sajić i Nada Nedeljković, asocijacija rafa, parovi: Uroš Šarac i Veselin Skakić, kao i Ivana Saić i Nataša Antonjak, pojedinci: Uroš Šarac i Ivana Sajić.

Povezana vest:  Hiki: Naredne Evropske igre u zemlji Zapadne Evrope