Ana Bajic Nemanja Mirosavljev  Marinos Vathis Vlade Divac MArko Dragosavljevic Ivan LendjerVOJVOĐANSKA BANKA UZ OLIMPIJCE SRBIJE I DO RIJA 2016

Ugovor o sponzorstvu između Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije danas je svečano potpisan u sedištu te banke u Novom Sadu.
Potpisivanjem ovog Ugovora Vojvođanska banka biće zvanična banka Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima Srbije u naredne četiri godine, do Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, nakon što je uz olimpijce Srbije bila i na Olimpijskim igrama u Atini, Pekingu i Londonu.
Ugovor kojim se nastavlja saradnja potpisali su predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke Marinos Vathis u prisustvu reprezentativaca Srbije: Ane Bajić (tekvondo), Ivana Lenđera (plivanje), Nemanje Mirosavljeva (streljaštvo) i Marka Dragosavljevića (kajak).
Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, nakon potpisivanja Ugovora, zahvalio se na podršci Vojvođanskoj banci: „Vojvođanska banka je već četvrti olimpijski ciklus uz Olimpijski tim Srbije i vaša podrška će nam biti dragocena na putu do RIJA 2016. Naši sportisti vredno treniraju i pripremaju se za sve izazove koji ih na tom putu očekuju. Siguran sam da će nam ovi mladi ljudi koji su danas sa nama i njihove kolege iz Tima doneti još mnogo razloga za radost i mnogo neprospavanih noći građanima Srbije za vreme Olimpijskih igara u Riju 2016.“
Marinos Vatis, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke takođe je izrazio zadovoljstvo dugogodišnjim partnerstvom sa Olimpijskim komitetom Srbije. „Meni lično, i kolektivu Vojvođanske banke, izuzetna je čast što smo četvrti put za redom partneri Olimpijskog tima Srbije, čiji su rezultati u prethodnom periodu učinili građane Srbije ponosnim. Radujemo se što ćemo sa njima biti i u Riu 2016, i nadamo se da će naše dugogodišnje uspešno partnerstvo biti percipirano kao pozitivan primer ulaganja u srpske atlete koji će pratiti i druge, uspešne međunarodne kompanije koje posluju u Srbiji“.
Marinos Vathis je Ani, Ivanu, Nemanji i Marku poželeo još mnogo sjajnih sportskih rezultata i tom prilikom im uručio Olimpijske VISA kartice.

Povezana vest:  MEDITERANSKE IGRE 2013, Ivana Sajić četvrta