Ikovic Tomicevic Novakovic Bedjik DivacKOMPANIJA MILŠPED UZ OLIMPIJCE SRBIJE DO OLIMPIJSKIH IGARA U RIJU 2016

Ugovor o sponzorstvu između kompanije Milšped i Olimpijskog komiteta Srbije danas je svečano potpisan u prostorijama te kompanije u Krnješevcima.
Potpisivanjem ovog Ugovora kompanija Milšped će biti uz Olimpijski tim Srbije do Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Milšped će u okviru svoje mreže obezbediti Olimpijskom timu Srbije podršku koja će omogućiti neometanu organizaciju svih kategorija transporta, carinjenja, skladišnih operacija i dodatnih logističkih rešenja u cilju što uspešnijeg nastupa naših sportista i predstavljanja naše zemlje na Olimpijskim igrama.
Ugovor kojim se nastavlja saradnja potpisali su predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i vlasnik Milšpeda Nebojša Iković u prisustvu olimpijaca veslača Nenada Beđika i kajakaša Marka Novakovića i Marka Tomićevića.
Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, nakon potpisivanja Ugovora zahvalio se na podršci kompaniji Milšped i poželeo im dobrodošlicu u olimpijsku porodicu: „Zahvaljujem se ljudima iz kompanije Milšped što su prepoznali sport kao pravo mesto za ulaganje, jer nema sumnje da naši najbolji sportisti zaslužuju podršku najboljih. Iako smo tek u prvoj godini novog olimpijskog ciklusa, olimpijci Srbije već uveliko treniraju i pripremaju se za naredne Olimpijske igre, a podrška naših partnera tokom sve četiri godine omogućava da se oni pripreme na najbolji mogući način za izazove koji ih tamo očekuju. Verujem da će se ova saradnja realizovati na obostrano zadovoljstvo i da ćemo svi zajedno imati povoda da se radujemo u Riju 2016.“
„Ove godine Milšped slavi 20 godina od osnivanja kompanije. Čast nam je da smo u ovoj jubilarnoj godini postali partneri Olimpijskog tima Srbije i nadam se da ćemo posle Brazila sarađivati i u Tokiju 2020. Mogu da kažem da će svaka medalja koju olimpijci Srbije osvoje u Riju biti i nama podstrek da radimo bolje jer smo mi svi deo tima koji pobeđuje zajedno“, rekao je vlasnik Milšped-a Nebojša Iković.
Sportisti i predstavnici medija su pre samog potpisivanja imali priliku da obiđu magacine i prostorije kompanije Milšped.

Povezana vest:  HOKEJ NA TRAVI, Australija i Novi Zeland bez borbe na Olimpijadi