mladen kecman
IZBORI U SPORTSKOM SAVEZU BEOGRADA
Izbor za predsednika – Kecman ili Krstivojević!
 
Sportski poslenici, članovi Sportskog saveza Beograda 2. septembra glasaće za jednog od dvojice kandidata za predsednika Sportskog saveza Beograda. Slovo je spalo na Vladu Krstivojevića i Mladena Kecmana.
 Novi prvi čovek prestoničkog Sportskog saveza biće poznat drugog dana septembra a glasanje je zakazano za 14 časova u Sali Opštine Stari grad.
Kandidat za predsednika Mladen Kecman dugogodišnji je sportski radnik u najtrofejnijem srpskom sportu – rvanju. Kao bivši reprezentativac a sada funkcioner doprineo je unapređenju sporta kako u Beogradu tako i u Srbiji a sada mu je želja da bude izabran za predsednika Sportskog saveza Beograda.
-Ja sam već sada pobedio! Prezadovoljan sam jer mi je podršku pružio veliki broj članova Sportskog saveza Beograda. Moj rad i kvalitet i želju za progresom su prepoznali kako veliki savezi tako i svi borilački sportovi u prestonici ali i drugi i nadam se pobedi. Očekuje nas veliki rad i odricanje ali se nadam da ćemo stići do cilja i da ćemo vratiti stari sjaj Sportskom savezu Beograda i mesto koje mu pripada – vrhu srpskog sporta – rekao je Mladen Kecman.  
Povezana vest:  Arunovićeva odbranila titulu prvaka države, Kolarevićeva iznenadila favorite