Kriket klub Stari GradKriket klub Minhen igra meč sa KK Stari grad
 
Kriket klub „Stari grad“ odigraće prijateljsku utakmicu u formatu 40 overa sa kriket klubom „Minhen“ u subotu 6.septembra sa početkom u 11 sati na terenu u Lisičjem jarku.
Ulaz na meč je besplatan.
Nemački prvoligaš iz Minhena je u sutrašnjem meču favorit ali se u kriket klubu „Stari Grad“ nadaju da će biti na visini zadatka.
-Veoma nam je drago što ćemo imati priliku da odigramo prijateljski meč sa kriket klubom „Minhen“.  „Stari Grad“ je ove godine u šampionskoj formi pod kapitenom Nebojšom Đurićem i trenerom Bogdanom Dugićem i nadamo se dobrom rezultatu ali i da će uskoro biti prilike za revanš – izvajio je Haris Dajč, predsednik KK „Stari Grad“
Prijateljskom utakmicom sa nemačkim prvoligašem počinje i velika akcija Kriket federacije Srbije, Kriket Saveza Beograda i klubova „Stari Grad“ i „Mirijevo“ koja ima za cilj da se jedan od najpopularnijih kolektivnih sportova u svetu približi javnosti, posebno deci srednjoškolskog uzrasta. Tokom sledeće sedmice srpski kriketaši održaće treninge u nekoliko beogradskih gimnazija.
Povezana vest:  NHL VESTI, Colorado zaustavio Detroitov niz, Selanne odigrao 800 utakmicu u NHL-u