Promocija Terena u KraljevuTelekom Srbija organizovao sportski dan u Kraljevu

Nastavljajući promociju sportske društvene mreže „Teren“, kompanija Telekom Srbija organizovala je sportski dan na terenima Sportskog centra „Ibar“ za sve Kraljevčane koji uživaju u sportu. Zaintersovani ljubitelji sporta bili su u prilici da učestvuju u različitim sportskim aktivnostima – da izmere jačinu svog šuta, da se oprobaju u foot i street tenisu ili da učestvuju u mini turnirima u basketu. Najuspešnijim takmičarima su dodeljene zanimljive nagrade, a svi posetioci imali su priliku i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima koje nudi sve popularnija društvena mreža „Teren“ Telekoma Srbija.
Kako sami takmičari na „Teren-u“ predlažu i biraju gradove-domaćine putem ankete, Kraljevo je izabrano na osnovu najvećeg broja glasova.
„Kao kompanija koja već godinama kontinuirano podržava sport, mi u Telekomu Srbija odlučili smo da okupimo ljubitelje sporta, kako kroz prvu sportsku društvenu mrežu „Teren“, tako i danas, na pravim terenima pored Ibra. Izuzetno nam je zadovoljstvo što je veliki broj građana došao da sa nama provede jedno zabavno, aktivno popodne. Telekom Srbija nastoji da sprovodi akcije koje pomažu zajednici u najširem smislu. Pored ovakvih sportskih druženja i kao društveno odgovorna kompanija ulažemo u sport i mlade. I u Kraljevu smo želeli da damo doprinos i da pomognemo poboljšanju uslova za bavljenje sportom tako što smo donirali novčana sredstva osnovnoj školi ‘IV kraljevački bataljon’ za obnovu fiskulturne sale koja nije renovirana od 1974. godine. Verujemo da će obnovljena sala biti podstrek za đake da se bave sportom“, izjavila je Milena Marković, menadžer za odnose sa medijima Telekoma Srbija.
„Tehnologija je sve prisutnija u sportu poslednjih godina u pripremi i analizi utakmica, a društvena mreža „Teren“ Telekoma Srbija je svakako jedan novi način povezivanja sporta i tehnologije. Drago mi je što će ljubitelji sporta u okviru ove društvene mreže moći da prate aktuelna sportska dešavanja u sferi košarke, tenisa i fudbala i da se međusobno takmiče što gledanje utakmica čini još uzbudljivijim. Kompaniji Telekom Srbija i njenoj društvenoj mreži Teren želim mnogo uspeha i veliki broj korisnika“, rekao je proslavljeni srpski košarkaš Miloš Babić.
Za četiri meseca koliko postoji, „Teren“ je okupio više od 45.000 ljudi koji zajedno prate utakmice i nadmeću se odgovarajući na različita pitanja. Pozitivne vibracije i sportski duh koji odlikuju učesnike na „Terenu“, već su demonstrirani na pravim terenima na sportskom druženju u Beogradu, a posle Kraljeva, na promociji u svom gradu, kako su sami izabrali, u različitim sportskim veštinama biće u prilici da se dokažu i Nišlije.

Povezana vest:  KUGLANJE, Pionir i u Gradišci zabeležio maksimalnih 8:0 protiv Kozare i plasirao se na fajnal for kuglaške Lige šampiona!