Teren u NisuTelekom Srbija organizovao sportski dan u Nišu
 
Nastavljajući promociju sportske društvene mreže „Teren“, kompanija Telekom Srbija organizovala je sportski dan u centru Niša, koji je za ovu priliku pretvoren u pravi sportski poligon. Sve Nišlije koje uživaju u sportu bile su u prilici da učestvuju u različitim aktivnostima – da izmere jačinu svog šuta, da se oprobaju u foot i street tenisu ili da učestvuju u mini turnirima u basketu. Najuspešnijim takmičarima su dodeljene zanimljive nagrade, a svi posetioci imali su priliku i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima koje nudi sve popularnija sportska društvena mreža „Teren“ Telekoma Srbija.
Niš je, posle Kraljeva i Beograda, treći grad koji je okupio korisnike „Terena“. Zanimljivo je da se grad koji će ugostiti ljubitelje sporta bira upravo glasovima samih korisnika društvene mreže „Teren“.
„Budući da godinama podržavamo sport i mlade, u Telekomu Srbija smo odlučili da okupimo ljubitelje sporta, kako kroz prvu sportsku društvenu mrežu „Teren“, tako i na pravim terenima širom Srbije. Na ovaj način želimo da animiramo građane da izađu iz zatvorenog prostora i sa svojim porodicama provedu dan baveći se sportom. Želeli smo da naša poseta ima i jednu humanu dimenziju, pa smo donirali sredstva specijalnoj školi „14. Oktobar“ u Nišu. Ova sredstva će biti upotrebljena za nabavku rekvizita koja će ovim mališanima omogućiti kvalitetnije bavljenje fizičkim aktivnostima. Zahvalio bih se niškoj gradskoj opštini Medijana koja nam je pomogla u organizaciji događaja“, izjavio je Bojan Svilanović, šef Službe za odnose sa javnošću Telekoma Srbija.
Za pet meseci koliko postoji, „Teren“ je okupio više od 48.000 ljubitelja sporta koji zajedno prate utakmice i takmiče se odgovarajući na različita pitanja, a najuspešniji osvajaju nagrade. Svi zainteresovani besplatno mogu preuzeti sportsku društvenu mrežu „Teren“ sa Google Playa i App Storea.
Povezana vest:  Lindzi Von najbolja američka sportistkinja u izboru AP-a