MINI ROK MARIJA KRESOVICKUGLANJE
Dva pojačanja Partizana

Superligaš Partizan, koji je jesenji deo šampionata završio na petom mestu, doveo je u mini prelaznom roku dva pojačanja. Iz somborskog Poleta AV stigao je do prošle sezone standardni prvotimac šampiona Beograda Nikola Popović, dok je iz IMR došao takođe nekadašnji prvotimac Beograda Dejan Jovanović. Popović i Jovanović nisu još registrovani jer „nisu regulisane finansijske obaveze“. Partizan je napustio iskusni Petar Knežević i preselio se u redove srpskoligaša beogradskog Soko Štark Avala Ade.
Redove superligaša Vodovoda iz Kragujevca napustio je Velibor Radović i otišao u tim srpskoligaša Prvu petoletku iz Trstenika.
Reprezentativka Marija Kresović (devojačko Gajin) napustila je SPC Vojvodinu i u drugom delu šampionata igraće za zrenjaninski Kristal, koji je prvi deo završio na četvrtoj poziciji.
Pobednik kadetskog Svetskog kupa prošle godine u Brnu i bronzani u miksu sa Kristinom Ljubenković, subotički mladi as Alen Kujundžić napustio je Sentu Visa prom i igraće sa Spartak 024.
Ostali prelasci u mini prelaznom roku: Igor Gajić u IMR (iz Tehnohemije), Nebojša Novaković u Čačak (iz Metalca, Gornji Milanovac), Rada Stojkov u Petrovaradin (iz Džambo investa, Novi sad), Robert Rakanović u „13. maj“, Novi Sad (iz Radničkog, Novi Sad), Radivoj Đurić u Spartak 024 (iz Radničkog, Novi Sad), Miroslav Cvijanović u Džambo invest, Novi Sad (iz „Novog Sada 1932″) i Miloš Mihajlović u Kljajićevo (iz Korduna, Kljajićevo).
U mini prelaznom roku pravo prelaska imali su samo kuglaši i kuglašice koji su u prvom delu prvenstva odigrali najviše tri utakmice za stari klub.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Hiršeru trofej u veleslalomu dve nedelje pre kraja sezone