Aerobik hepening na Košutnjaku

„Aerobik hepening“ održaže se u subotu 12. decembra povodom dana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, saopštili su organizatori.

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Dušan Mitić istakao je da su celokupan program pripremili sudenti sa smera za rekreaciju i da je to njihov završni ispit.

-Namera nam je da pokažemo najbolje i najatraktivnije programe. Održaće se pet javnih časova kada će svi koji žele moži da vežbaju , rekao je Mitić i dodao da je ceo program osmišljen za ljubitelje aerobika.

Povezana vest:  Nezaustavljiva Lindzi

Na „Aerobik hepeningu“ između ostalog biće prikazani džez balet, miks aerobik, trbušni ples, dens (dance) aerobik, enerdži kik (energy kick), fristajler šou (freestyler show), etno džim (ethno gym), snou dens (snow dance), streccing i relaks (streching&relax).

Program će početi u subotu u 12 sati u hali fakulteta u Ulici Blagoja Parovića 156 na Košutnjaku, a ulaz će biti besplatan.

Aerobik hepening održaće se 12. put povodom dana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada i beogradskog Udruženja stručnjaka za rekreaciju.