ragbisti ZvezdeRAGBI 13
Druga pobeda šampiona Zvezde
 
Ragbisti Crvene zvezde ostvarili su i drugu pobedu u Prvoj ligi Srbije u Ragbiju 13. u prvom meču 4. kola aktuelni sampion je na stadionu Sportskog centra Inge na Zvezdari savladao Tašmajdan Tajgerse sa 58:36.
Predvođeni povratnikom iz Francuske, reprezentativcem Vladislavom Dedićem, crveno-beli su sigurno rešili gradski u svoju korist. Međutim u poslednjih 20 minuta meča, umalo se Zvezdi obila o glavu nervozna igra. Prvo je Dedić u 66. minutu zbog nesportskog ponašanja dobio žuti karton i samim time isključenje na deset minuta. Dodatni problemi nastali su sedam minuta kasnije kada su Zvezdaši Petar Milanović i Mladen Ranjđić takođe zbog nesportskog ponašanja dobili crvene kartone.
Uprkos brojčanoj prednosti, Taš nije mogao do preokreta, već je samo zabeležio pristojan poraz. Ipak, glupost Milanovića i Ranjđica skupo će koštati crveno-bele koji će biti lišeni njihove pomoći u derbiju narednog vikenda protiv Dorćola.
Drugi meč 4.kola igra se u nedelju, 5. aprila (12.00) na pomoćnom terenu sportskog centra Čair dok trenutni lider šampionata Partizan gostuje Radničkom iz Niša. Poslednji meč 4. kola između Dorćola i Radničkog iz Nove Pazove odložen je i biće naknadno odigran.
Na tabeli Partizan vodi sa maksimalnih šest poena, Dorćol, Zvezda i Radnički iz Nove Pazove imaju po četiri, sa time što je Dorćol odigrao samo dva meča. Na začelju su Radnički iz Nisa i Tašmajdan za sada jos uvek bez bodova u novoj sezoni.
Povezana vest:  BEJZBOL, Spartans drugi finalisti!