Partizan - TasmajdanRAGBI 13
Radnički čeka Dorćol u Pazovi
 
Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u ragbiju 13 igraju se predstojećeg vikenda, a u centru pažnje je duelu Novoj Pazovi gde će gostovati vicešampion Dorćol.
Ovu rundu takmičenja u subotu 18. aprila u Nišu na pomoćnom terenu Sportskog centra Čair (14.00), otvaraju lokalni Radnički i Bjeli Zečevi iz Banja Luke. Ekipa iz Republike Srpske pokušaće da napravi još jedno iznenađenje i posle eliminacije Novog Beograda na strani u osmini finala, savlada niškog prvoligaša.
Ujedno to je jedini meč koji se igra u subotu, pošto se preostala dva meča igraju u nedelju 19. aprila. Prvo će na terenu Sportskog centra Inge na Zvezdari (14.30) za sada jedina neporaženi tim u novoj sezoni, Partizan u gradskom derbiju igrati protiv Tašmajdan Tajgersa.
Nakon toga (16.00) na stadionu FK Radnički iz Nove Pazove na programu je poslednji meč ove runde, Radnički dočekuje Dorćolce. Biće to njihov prvi međusobni meč u ovoj sezoni, jer je njihov duel u prvenstvu odložen. Inače, ove dve ekipe se nalaze na deobi trećeg mesta na tabeli Prve lige Srbije sa po četiri poena.
Poslednji četvrtfinali meč Kupa Srbije između ekipe Soko i Crvene zvezde jer domaćin ima problema sa terenom u Vranju. Datum odigravanja ovog meča biće naknadno određen.
Povezana vest:  PARAGLAJDING, Ratnike porazili orlovi