KUGLANJE

Radovan Šunjka ponovo predsednik Kuglaškog saveza Vojvodine

RADOVAN_SUNJKA_PREDSEDNIK_KSVRadovan Šunjka, istaknuti kuglaški radnik i sudija iz Novog Sada izabran je ponovo za predsednika Kuglaškog saveza Vojvodine na izbornoj Skupštini KSV.
Delegati Skupštine KSV su na početku glasali da li da se prihvati, pored kandidatura Radovana Šunjke i Mirjane Hočevar i kandidatura dr Živorada Smiljanića za predsednika KSV pošto nije prisustvovao sednici a zastupao ga je trostruki svetski šampion i rekorder Zdenko Pavlic. Na kraju je većinom glasova (23) odlučeno da se ne prihvati kandidatura dr Smiljanića i delegati kolubova koji su podržavali ovog sportskog radnika iz Apatina, demanstrativno su napustili sednicu.
Međutim, u sali su ostali predstavnici 23 kluba i Skupština KSV je imala kvorum za odlučivanje. Šunjka je izabran sa 22 glasa, koliko je i bilo potrebno po Statutu KSV a jedan delegat je bio uzdržan.
U Upravni odbor KSV izabrani su Miodrag Milovanović, Karolj Štajn, Dušan Popadić, Eržebet Molnar – Gabor, Dušan Adžić, Anđelko Vučković i Slavko Perenčević. Za predsednika nadzornog odbor izabrana je Julijana Vukadinović.

Povezana vest:  DRAGOSLAV PETROVIĆ DESETI U EVROPI - ISTORIJSKI USPEH SRPSKOG BADMINTONA