PAR-TIS 02

HOKEJ NA LEDU
Partizan preokrenuo protiv NS Starsa i izjednačio se na tabeli sa Crvenom zvezdom

Hokejaši Partizana savladali su ekipu NS Starsa rezultatom 5:1 (0:1, 3:0, 2:0) u meču Prvenstva Srbije igranom u nedelju u ledenoj dvorani „Pionir“.
Crno-beli su do pobede stigli posle preokreta u drugoj trećini, pošto su prethodno Novosađani poveli golom Siniše Pajića jedanaest sekundi pre prvog odmora na asistenciju Relje Radosavljevića.
Ipak, u 24. minutu Marko Milovanović je izjednačio, da bi pet minuta kasnije Srđan Ristić doneo potpuni preokret. U 37. minutu Dragan Komazec je udvostručio prednost aktuelnog šampiona, pa se rezultatom 3:1 otišlo na poslednji odmor.
U poslednjem periodu goste su skupo koštale brojne kazne, pa su u rasponu od samo 25 sekundi u 54. minutu primili dva pogotka, a strelci su bili Milovanović i Brkušanin (oba u „pauer pleju“), za konačnih 5:1.
Ovom pobedom Partizan se na drugoj pozciji na tabeli izjednačio sa Crvenom zvezdom sa devet bodova iz četiri odigrana susreta, ali su zbog bolje gol razlike crveno-beli ispred „večitog rivala“, dok je NS Stars na četvrtoj poziciji sa tri boda iz tri meča.

Povezana vest:  Proglašeni pobednici prvog dana slaloma na FIS Royal Biser kupu, Medalje uručio Emir Kusturica