ice hockey

HOKEJ NA LEDU
Tisa Volan ostala nepobediva i posle derbija u Novom Sadu

Hokejaši Tise Volan savladali su kao gosti ekipu NS Starsa rezultatom 4:2 (0:2, 2:0, 0:2) u meču Prvenstva Srbije igranom u subotu u ledenoj dvorani „SPENS“ u Novom Sadu.

Lider na tabeli našeg šampionata je do pobede u derbiju, petom u isto toliko odigranih mečeva ove sezone, stigao posle rezultatskog zaostatka od 2:0 u prvom periodu igre, ali je sa dva gola u drugoj trećini stigao do izjednačenja, a zatim i potpunog preokreta na startu poslednjeg perioda, čime je upisao nove bodove i potvrdio prvu poziciju. Goste iz Segedina do pobede su golovima odveli Laslo Fulop, Balaš Kukuška, Adrijan Hafner i Marko Bošnjak, uz tri asistencije Tamaša Odrija, dok su pogotke za domaći tim postigli Dejan Pajić i Relja Radosavljević.

Povezana vest:  BIATLON, Nemica Gosner odustala od Igara u Sočiju

Tisa Volan je potvrdila prvu poziciju na tabeli sa 15 bodova, ispred Crvene zvezde koja ima 12, i Partizana sa devet (uz meč manje), dok NS Stars ima šest bodova.

Prvenstvo se nastavlja već u nedelju kada će Tisa Volan odigrati još jedan meč u Novom Sadu, protiv drugog prvoligaše iz „Srpske Atine“, ekipe Vojvodine. Utakmica se igra u 13.15 časova u ledenoj dvorani „SPENS“, uz slobodan ulaz.

Povezana vest:  KUGLANJE, Crvena zvezda bolja od Makpetrola