CZV-NSS-01

HOKEJ NA LEDU
Prvenstvo Srbije: Zvezda deklasirala Vitez pred derbi u Segedinu, brojala do 22!

Hokejaši Crvene zvezde savladali su Vitez rezultatom 22:1 (9:0, 6:0, 7:1), u utakmici Prvenstva Srbije igranoj u utorak u ledenoj dvorani „Pionir“.

Crveno-beli su opravdali ulogu favorita u meču protiv gradskog rivala, protiv kojeg se nimalo nisu štedeli i već posle prve trećine najavili debakl „vitezova“, čime su na najbolji mogući način po njih najavili derbi meč ovog vikenda koji igraju u nedelju protiv vodeće Tise Volan u Segedinu (17 časova).

Povezana vest:  PARAGLAJDING, Naša reprezentacija putuje na Svetsko paraglajding prvenstvo u Češku

„Vitezovi“ nisu uspeli da pruže ozbiljniji otpor favorizovanom protivniku, ali se ovako teškom porazu svakako nisu nadali. Zvezda je ovim trijumfom, četvrtim uzastopnim u ligi, nadmašila najubedljiviju pobedu ove sezone, koju je zabeležila u meču protiv Vojvodine (19:1), i prišla Tisi Volan na samo tri boda zaostatka (uz meč manje), dok je Vitez posle sedam odigranih mečeva ostao na samo jednoj zabeleženoj pobedi u šampionatu.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Rebensburg najbrža u veleslalomu u Češkoj

Crvena zvezda i Vitez na led ponovo izlaze već u nedelju. Vitez u matineu od 13.15 gostuje Vojvodini u ledenoj dvorani „Spens“, dok Zvezda u već pomenutom derbiju ovog vikenda igra u Segedinu protiv Tise Volan.

Prvenstvo Srbije nastavlja se već u subotu od 13.30 časova kada se u Novom Sadu sastaju domaći NS Stars i aktuelni šampion Partizan.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Austrijanci postavili zid i standarde

TABELA: Tisa Volan 21 (osam mečeva), Crvena zvezda 18 (7), NS Stars 12 (8), Partizan 9 (4), Vitez 3 (7), Vojvodina 0 (8).