Ni prilično jako sunce ni iznenadni pljusak nisu mogli da spreče održavanje prvog Reebok „X-CHALLENGE“ treninga, koji je okupio više od 100 ljubitelja BootCamp“-a na Letnjoj pozornici Topčidera.

Vrelina junskog sunca nagoveštavala je dodatno otežavajuću okolnost za izazov koji su protekle subote za vežbače osmislili Jasmina Aleksandrov, Reebok trener i osnivač Urban Fitness koncepta, Đorđe Dragin, jedan od naših najboljih CrossFit-era i fitnes instruktor Aleksandar Atanacković. Ali to ljubitelje CrossFit-a nije sprečilo da dođu u impozantnom broju i zauzmu svoje pozicije. Raspoređeni u tri punkta sa po pet „stanica“ (različitih vežbi) svi zajedno nastojali su da pruže svoj maksimum i urade najveći broj ponavljanja tokom dva minuta izvođenja jedne vežbe. Tokom sat vremena zahtevnog funkcionalnog treninga pokazali su koliko su izdržljivi, koliko imaju snage i kako je snagom uma moguće ignorisati sve prepreke, ići napred i ne odustajati od svog cilja.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Ani Feninger titula i u veleslalomu

Čak i kada je tokom treninga počeo jak pljusak ovi pasionirani vežbači su nastavili da rade petnaestu po redu seriju čučnjeva, sklekova, trbušnjaka, propadanja, „mrtvog dizanja“, izbačaja, a bilo je i onih koji su neumorno trčali sa džakovima ili vukli „sanke“. Pokazali su da učestvovanjem na „X-Challenge“ treningu znači da ne postoji opcija odustajanja.

Povezana vest:  ŠAH, Objavljen širi spisak kandidata za EP u Varšavi

Na kraju, zvuk pištaljke i prodorni glas Jasmine Aleksandrov označio je kraj ovog uzbudljivog izazova. Zagrljalji, aplauz i fenomenalna muzika odzvanjali su između stena koje okružuju Letnju pozornicu Topčidera, a Reebok je sve prisutne pozvao na novi izazov.

Već ove subote u Botaničkoj bašti u 17h biće organizovan joga izazov za sve one koji žele da osnaže svoj duh i prošire svoje potencijale. Učešće je besplatno, a prijavljivanje moguće putem linka http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-joga-trening/

Povezana vest:  BICIKLIZAM, Marko Danilović drugi u Sokobanji