Paraglajding ili jedrenje padobranom je ekstremni sport koji predstavlja jedan od najjednostavnijih načina da se ostvari san o letenju. Ipak, za ovu vrstu sporta su, osim avanturističkog duha, potrebna i velika fizička i psihička spremnost, koncentracija i odvažnost.

Za održavanje normalne funkcije mišića, za smanjenje potrebnog vremena za oporavak  mišića posle fizičkog napora i umora, neophodno je obezbediti dovoljnu količinu magnezijuma putem hrane i vode.  Magnezijum je mineral koji doprinosi smanjenju umora, normalnoj funkciji mišića i nervnog sistema. Mg Mivela voda nije obična mineralna voda i kao takva idealan je izbor za sve aktivne ljude koji se kako rekreativno tako i profesionalno bave sportom, jer sadrži visok nivo rastvorljivog magnezijuma koji brzo i lako dospeva do svake ćelije organizma. Stoga ne čudi što je pobednički tim pilota paraglajdera izabrao baš Mg Mivela vodu za svog saveznika u svim avanturistikim poduhvatima do sada.

Povezana vest:  SKI SKOKOVI, Lukas Miler hospitalizovan posle pada na skakaonici

“MG MIVELA” pobednički tim čine momci snažnog duha i tela, Ivan Pavlov, Dejan Valek, Goran Đurković i Slobodan Maletić. Ova četvorka uputiće se u daleku Indoneziju na čijem nebu će se takmičiti od 5. do 8. avgusta, a potom će učestvovati na Svetskom kupu koji se održava na Tajvanu od 12. do 15. avgusta. Ova takmičenja su ujedno i kvalifikacija za super finale koje će se održati u oktobru u Kini. Dobra koncentracija i fizička snaga su ono što odlikuje “MG MIVELA” tim kojem je zlato prioritet, tako da ne sumnjamo da će ovi momci ostvariti sjajne rezultate značajne za srpski sport.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Prezadovoljan stručni štab