Selektor mlade reprezentacije Srbije u ragbiju 13 (igrači do 21 godine starosti) Admir Hadžić saopštio je širi spisak igrača za dvomeč sa odgovarajućom selekcijom Libanom u septembru u Beogradu. Ragbi 13 federacija Srbije ugostiće tradicionalne prijatelje iz Libanske federacije, a dve mlade reprezentacije odigraće zvanične mečeve 21. septembra na terenu Sportskog centra Inge (17.00) na Zvezdari, odnosno 25. septembra (17.00) na stadionu FK Heroj Polet u Jajincima.

Povezana vest:  Pobeda Lindzi Von u superkombinaciji

Među kandidatima Hadžić je pozvao sedmoricu igrača koji se nalaze i na širem spisku seniorske reprezentacije Srbije za poslednju rundu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2017. godine koja se igra u oktobru: Miodraga Tomića, Relju Petrovića, Aleksu Radića, Đorđa Stošića, Pavla Vojinovića, Daria Abidinovića and Dragana Jankovića. Takođe, na spisku se nalaze i dvojica juniorskih reprezentativaca Srbije, Rajko Trifunović i Vladimir Milutinović.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Srbiji dupla kruna na EP: Zorana Arunović i ekipa pištoljem šampioni Evrope!

-Više od mesec dana treniramo zajedno sa seniorskim timom koji se priprema za mečeva sa Velsom i Italijom i momci su u jačoj konkurenciji vidno napredovali. Dvomeč sa Libanom će biti odličan test gde smo trenutno i šta je potrebno da popravimo u radu sa ovom veoma talentovanom selekcijom – izjavio je selektor Hadžić.

Spisak mlade reprezentacije Srbije: Pavle Vojinović, Dario Abidinović, Ronaldo Bitići, Petar Kovač, Vladimir Milutinović, Dragan Janković, Denis Bibić, Branko Čarapić i Kosta Stojković (svi Partizan), Miodrag Tomić, Denis Čengaj, Rajko Trifunović, Miloš Kostadinović, Mladen Ranđić, Nikola Đurić Crvena zvezda), Relja Petrović, Aleksa Radić, Andrej Mora, Milan Čobanović, Milan Avramović, Miloš Aleksić (Dorćol), Đorđe Stošić, Stefan Arsić (Soko Vranje), Velibor Ristić i Aleksandar Pavlović (Radnički Niš).