Partizana savladali su NS Stars rezultatom 6:2 (1:1, 3:1, 2:0), u utakmici broj 4 Prvenstva Srbije za sezonu 2016/17. igranoj večeras u ledenoj dvorani „Pionir“.

„Crno-beli“ su potvrdili ulogu favorita i drugi put u sezoni savladali novosadski tim, posle 3:1 u „Srpskoj Atini“ pre 15 dana. Gosti su uspeli da pruže otpor samo u prvoj trećini, posle koje je rezultat bio izjednačen, ali su hojejaši aktuelnog šampiona u nastavku pojačali ritam i bez većih problema nadigrali Novosađane koji su u Beograd doputovali sa samo 11 igrača u sastavu.

Povezana vest:  ŠAH VESTI, Inđić omladinski prvak Srbije

Najzaslužniji za pobedu Partizana bio je Boban Čuković koji je zabeležio het-trik. Dva gola postigao je Nenad Raković, dok je po jedan gol i asistenciju upisao mladi Lazar Novaković. Golove za „Novosadske zvezde“ postigli su Ivio Kastel i Relja Radosavljević (oba na asistencije Siniše Pajića).

Na tabeli Prvenstva Srbije vodi Partizan sa devet osvojenih bodova iz četiri utakmice, Crvena zvezda ima tri boda uz dva meča manje, NS Stars nema bodove posle dve odigrane utakmice, dok Vojvodina još uvek nije odigrala nijedan meč u ovoj sezoni.

Povezana vest:  Prva evropska medalja u istoriji srpskog streličarstva