pojacanje partizana nikola matijasKUGLANJE

 

Crvena zvezda BN Bos dovela šestoricu igrača, Partizan trojicu u prelaznom roku!

 

 

Ambiciozni predsednik Crvene zvezde BN Bos Miroslav Macura, rešio je da pojača ekipu za novu sezonu u Super ligi Srbije koja počinje u septembru i doveo je šestoricu igrača! Po ovome su crveno – beli klub sa najviše novajlija u prlezanom roku završenom 30. juna, bar kada je u pitanju registracioni savez u Beogradu.

U Crvenu zvezdu BN Bos došao je internacionalac Jovan Kereški koji je lane igrao za banjalučki Metalmaks, Vladimir Jovičić (iz 13. maaj, Novi Sad), Andraš Balango i Miloš Miljković (obojica iz Debeljače), omladinski reprezentaivac Igor Kovačić (Srem, Sremska Mitrovica) i Borislav Bajić iz novosadske Ade kompjuters!

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Divlji veprovi šampioni Srbije

Dok je Crvena zvezda BN Bos bukvalno renovirala tim, šampion Beograd „Poštanska štedionica“ je išla na jedno, ali vredno pojačnje! Dovela je Nikolu Popovića iz Sente koji je lane bio među najboljim igračima Super lige Srbije!

direktor Partizana Zoran DragovicDobro je „pazario“ i direktor Partizana Zoran Dragović. Doveo je trojicu igrača, dvojicu iz Beograda „Poštanske štedionice“ nekadašnje reprezentativce Nikolu Matijaša i Novaka Obradovića,  kao i Gorana Savića iz premijerligaša BiH Knin Revite!

Trećeplasirani tim u Kupu Evrope ove godine Niš put je, takođe, angažovao dvojicu iskusnih igrača. Stigli su nekadašnjni reprezentativac Kanjiže Goran Vekić i član šampionske ekipe Srbije sa SP u Detenhajmu 2009. Miloš Radojičić, koji je došao iz Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Nekadašnji vicešampion sveta u paru sa Jovcom Krstićem, Goran Čaluković vratio se u matični Metalac iz Gornjeg Milanovca posle nekoliko sezona provedenih u Makedoniji i BiH, gde je lane igrao za Metalmaks. U Gornji Milanovac je prešao i Nikola  Laković iz srpskoligaške ekipe Čačak Metalac 2.

Povezana vest:  Talenti uvežbavaju trostav u kampu SSS u Novom Sadu

Novi superligaš Kraljevo dovelo je Dejana Trifunovića iz kraljevačkog Ibra i Marjana Sentivanskog iz Prve petoletke (Trstenik).

Kragujevački srpskoligaš Vodovod pojačao se Zoranom Milinkovićem i Zoranom Ilićem koji su prešli iz gradskog rivala Šumadije. Prva petoletka je u Trstenik dovela dva igrača Ibra Branislava Mirkovića i Miloša Ilinčića. Prošle sezone supeligaš Rudar iz Kostolca angažovao je mladog igrača pančevačkog Železničara Vladimira Jevtića. Beogradski srpskoligaš Tehnohemija, doveo je prvotimca Crvene zvezde BN Bos Gorana Rađenovića. Srpskoligaš iz Rakovice IMR registrovao  je Slobodana Jankova iz beogardske Soko Štark Avale Ade. Jagodinci su se pojačali, jer se vratio iz kostolačkog Rudara  u matični klub omladinski reprezentativac Ivan Anđelković, a došao je i Branko Simić iz kragujevačke Šumadije. Iz surčinskog Horoskopa u Soko Štark Avalu Adu došao je Momčilo Vlajković. Kragujevačku Šumadiju pojačao je Dragan Matejić koji se preselio iz Vodovoda.

Povezana vest:  Karpov kandidovan za predsednika FIDE

U ženski kuglaški klub Šumarice (Kragujevac) došla je Ljiljana Kandić iz Niš puta. Iz kruševačke Carice Milce u Niš put je nrešla Marina Jokić, dok je niški Čair doveo Slađanu Milošević  iz  Niš puta.

Očekuje se uskoro i bilans prelaznog roka za igrače za koji je nedležan KS Vojvodine.