Hokejaši Partizana savladali su Vojvodinu rezultatom 5:2 (1:1, 2:1, 2:0), u utakmici broj 6 Prvenstva Srbije u sezoni 2016/17. igranoj večeras u ledenoj dvorani „Pionir“.

Aktuelni šampion države je pobedu obezbedio u poslednjem periodu, u jeku napada gostiju koji su pokušavali da poravnaju rezultat (u tim momentima bilo je 3:2), da bi Đorđije Terzić golom u 51. minutu realizovao „pauer plej“ i doneo domaćinu sigurno vođstvo, koje je minut i po kasnije uvećao Srđan Ristić i potvrdio pobedu „Crno-belih“.

Povezana vest:  KUGLANJE, Srbija pobedila Nemačku na SP

Ristić je postigao dva gola u pobedi Partizana, dok su se u strelce uz pomenutog Terzića upisali i Lazar Novaković i Nemanja Nikolić, koji je zabeležio i tri asistencije. S druge strane, u odličnoj partiji gostiju iz Novog Sada (Vojvodina imala ubedljivu prednost u šutevia na gol 44-26), kojima je ovo bio prvi meč u sezoni, gol i asistenciju upisao je Milan Nikolić, dok se u strelce upisao i nekadašnji hokejaš beogradskog kluba Miloš Babić.

Povezana vest:  KUGLANJE, Večiti derbi pripao Crvenoj zvezdi

Na tabeli vodi Partizan sa 12 bodova iz pet utakmica, Crvena zvezda je druga sa 6 iz tri odigrana meča, dok su bez bodova novosadski klubovi Vojvodina (jedan odigran meč) i NS Stars (tri utakmice).