andrea arsovicObjavljena rešenja o nagradama sportistima

 

Rešenja Vlade Srbije o dodeli novčanih nagrada sportistkinjama Andrei Arsović i Bobani Veličković i njihovim trenerima Miribanu Maksimoviću i Zoranu Stojiljkoviću za osvojene zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u streljaštvu, objavljena su u najnovijem „Službenom glasniku“.

Andrei Arsović i njenom treneru Miriban Maksimović za osvojenu zlatnu medalju u disciplini vazdušna puška, žene, na prvenstvu, koje je od 6. do 14. marta ove godine održano u Norveškoj u Merakeru, dodeljena je novčana nagrada u iznosu od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Povezana vest:  KUGLANJE, Poznati protivnici Srbije na SP u Sarajevu 2011

Bobani Veličković i njenom treneru Zoranu Stojiljkoviću za osvojenu zlatnu medalju u disciplini vazdušni pištolj, žene, dodeljena je novčana nagrada u iznosu od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Rešenjem Vlade Srbije dodeljena je novčana nagrada sportisti Radomiru Petkoviću i njegovom treneru Miloradu Dokmancu za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rvanju u grčko-rimskom stilu, koje je održano u Azerbejdžanu u Bakuu od 13. do 18. aprila ove godine.

Povezana vest:  BADMINTON, Mina Lakić među 30 najboljih juniorki Evrope

Petkoviću i Dokmancu za osvojenu srebrnu medalju u kategoriji do 120 kilograma dodeljena je novčana nagrada u iznosu od po 15.000 evra, objavljeno je u „Službenom glasniku“