OKS potpisao ugovor o sponzorstvu sa Dunav osiguranjem

 

OKS i Dunav osiguranje_5Olimpijski komitet Srbije potpisao je danas u Beogradu ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Dunav osiguranje za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

Potpisnici sponzorskog Ugovora su predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i generalni direktor Dunav osiguranja Milenka Jezdimirović.

Cilj projekta „Zajedno za London 2012. godine“, u koji su uključeni i Ministarstvo sporta Srbije i AP Vojvodine, je da se reprezentativcima obezbede što bolji uslovi za pripreme za Olimpijske igre.

Povezana vest:  SP HOKEJ, Rusi slavili nad Nemcima

-Potpisivanjem ugovora o srebrnom sponzorstvu sa kompanijom Dunav osiguranje, sponzorski pul OKS, jači je za još jednog člana. Danas, sa velikim zadovoljstvom otpočinjemo saradnju, u Olimpijskom ciklusu, po mnogo čemu jedinstvenom za OKS, u kojem ćemo zaokružiti i 100 godina postojanja, i 100 godina od prvog učešća Olimpijskog tima Srbije, na Igrama u Stokholmu 1912. Godine – rekao je Divac.

Povezana vest:  KLIZANJE, Džeremi Abot pobednik Kupa Kine

Milenka Jezdimirović je izjavila da je njenoj kompaniji čast što može da podrži najbolje sportiste Srbije i Olimpijskom komitetu i sportistima poželela mnogo sreće, uspeha i pregršt medalja na Igrama u Londonu 2012. godine.