zemun_dzet_skiTHE ULTIMATE RIDE TIM STIŽE U BEOGRAD!

 

100 dana! Na 3,5 metara dugom SeaDoo GTX 155 skuteru! 32 hiljade kilometara! Ruta London-Sidnej-Okland! Cilj avanture – obaranje svetskog rekorda u vožnji skuterima kako bi se skrenula pažnja javnosti na problematiku malignih oboljenja i prikupio novac za borbu protiv raka!

Dočeku The Ultimate Ride tima, na čelu sa Džeremijem Barfutom, koji će u okviru svog nesvakidašnjeg poduhvata u ponedeljak 9. avgusta u 16.00 časova doći u Beograd. Kako Džeremi Barfut u našu zemlju stiže tokom Dunava, svečani doček i susret sa novinarima biće organizovan u zemunskoj marini White Yachting kluba, Kej Oslobođenja 3a, Zemun.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Vjačeslav Fetisov: Ovako prijateljskoj publici poželite da pokažete sve što umete

Tom prilikom, Barfut i njegov tim srešće se sa zemun_dzet_ski_1predstavnicima NURDOR-a, organizacijom kojoj će The Ultimate Ride tim donirati deo novca prikupljen tokom poduhvata. Radulović Group, BRP dealer i uvoznik SeaDoo skutera za Srbiju, koji timu pruža stručnu podršku, fotoreporterima i snimateljima je omogućio isplovljavanje, kako bi zabeležili trenutak dolaska i napravili atraktivnije snimke.

Povezana vest:  Trijumf Herbsta u Kranjskoj Gori

Epsko putovanje, pod zvaničnim nazivom The Ultimate Ride – avantura s razlogom, kojim će biti oboren svetski rekord u vožnji skuterima, krenula je u nedelju 1. avgusta iz Londona, polazne stanice na Temzi. Vožnju dugu 32 hiljade kilometara, čija je krajnja destinacija Sidnej, Australija, u koji bi, po planu, trebalo da stignu sredinom novembra, osmislili su Džeremi Barfut i njegov tim kako bi skrenuli pažnju javnosti na probleme obolelih od raka i prikupili novac za borbu protiv ove opake bolesti.

Povezana vest:  GIMNASTIKA, Srbija duga, Mrđenovićeva treća u višeboju u Ljubljani

Novozelandski avanturista Džeremi Barfut, pilot po profesiji, kapetan aviona Boing-747, upustio se u ovu jedinstvenu avanturu nakon što se i sam uspešno izlečio od raka kože. Svestan odjeka u javnosti koju je izazvala njegova prethodna vožnja oko Novog Zelanda pre dve godine, ovaj pedesetogodišnjak odlučio se za veći izazov – vožnju preko pola planete, kako bi pokrenuo što više ljudi i poslao poruku celom svetu.