reprezentacija_juniori_radost_2010AMERIČKI FUDBAL

Veliki trijumf juniorske reprezentacije Srbije

 

Juniorska reprezentacija Srbije u američkom fudbalu, danas je savladala favorizovanu reprezentaciju Velike Britanije rezultatom 13:12.

U veoma neizvesnoj utakmici, Orlići su uspeli da izbore mesto u finalu turnira. Odlična odbrana našeg tima uspela je da zaustavi napad Britanaca koji nije imao puno uspeha.

Orlići su poveli poentiranjem Stanka Kasalovića i rezultat je bio 6:0. Britanci su izjednačili u drugom poluvremenu trčanjem za oko 3 jarda i rezultat je bio 6:6.

Povezana vest:  DIZANJE TEGOVA, Bugarska povukla tim sa EP zbog 11 dopingovanih

Ipak, u samoj završnici meča, reprezentativci Srbije su uspeli da ponovo poentiraju i to trčanjem Marka Bakovića za oko 25 jardi. Extra poen Đorđa Topalovića je bio uspešan i rezultat je bio 13:6.

Britanci su uspeli da ponovo poentiraju izvanrednim hvatanjem pasa za 25 jardi. Nakon toga, pokušali su pasom pretvaranje za dva poena ali je sjajni Ivan Radojičić presekao loptu i time stavio tačku na ovaj meč.

Povezana vest:  EP U UMETNIČKOM KLIZANJU 2011,ŠVAJCARSKA, Nemci Aljona Savčenko i Robin Solkovij uzeli zlato u konkurenciji parova

Semafor je na kraju pokazao 13:12 u korist naših reprezentativaca.

Naša reprezentacija će u nedelju odigrati finalnu utakmicu protiv reprezentacije Holandije koja je savladala Češku rezultatom 14:7.