arena-mladenovac-vrbasAMERIČKI FUDBAL, SAAF
Sve aktivnije pripreme za Juniorsku ligu
Uskoro počinje prva Juniorska liga pod okriljem Srpske asocijacije američkog fudbala, a pojedini timovi već su zakazali pripremne mečeve u kome će nastupiti njihov podmladak.
Tako će juniori Vrbasa u nedelju odigrati kontrolni meč protiv vršnjaka iz pančevačkih Pantersa. Kako ističu “Hunters”-i iz Vrbasa, čiji će juniorski pogon kao trener voditi Darko Marojević, cilj “Lovaca” je da dođu do finala predstojeće Juniorske lige, a u ekipi vlada veoma dobra atmosfera tokom priprema koje su u toku.
Sa druge strane, veoma je aktivno i u taboru mladenovačkih “Forestlanders”-a koji će organizovati seriju pripremnih mečeva. Prvi je na programu u Čačku, takođe u nedelju 29. avgusta. Juniorsku ekipu iz Mladenovca je kroz kondicione pripreme vodio Saša Petrović, sejfti i risiver seniorskog tima koji će se na utakmicama brinuti o akcijama napada u čemu će mu pomagati Željko Srećković, pomoćni trener i defanzivni koordinator prvog tima. Za odbranu juniora “Forstlanders”-a staraće se Goran Dimitrijević, centralni lajnbeker seniorske ekipe iz Mladenovca.
Povezana vest:  NHL, vesti