rugby-ballAMERIČKI FUDBAL
Juniorski tim Grofova započeo pripreme
Grofovi će po drugi put u svojoj istoriji biti učesnici juniorske lige, ovoga puta pod okriljem Srpske asocijacije u američkom fudbalu. Okupljanjem na pomoćnom terenu FK Obilić, prošlog vikenda, 29. avgusta, igrači su počeli sa, moglo bi se slobodno reći, mini pripremama za novu sezonu, a prozivci u Novom Kneževcu prisustvovali i juniori Spartanaca iz Subotice, Black Smiths-a iz Kikinde i Bats-a iz Segedina koji će nositi dres Grofova u predstojećoj juniorskoj ligi.
S obzirom na to da je do početka takmičenja u juniorskoj konkurenciji ostalo mesec dana treneri Vanja Ivošević i Edvin Čanadi imaće, osim skraćenog vremena za fizičku pripremu igrača, dosta problema i sa uigravanjem tima koji je sastavljen od igrača iz četiri kluba.
-Ovo je lep momenat da se družimo posle pauze, a pred početak ozbiljnijih priprema za juniorsku ligu i da se bolje upoznamo. Moraćemo maksimalno da iskoristimo svaku priliku kako bismo se što bolje pripremili za napore koji nas očekuju, s obzirom na to da smo sa pripremama počeli veoma kasno – rekao je Edvin Čanadi.
Predsednik kluba Dušan Perišić je upoznao juniore sa onim što sledi i naglasio da je sačinjen detaljan plan kako bi igrači što spremnije dočekali šampionat.
-Mnogo mi je drago da ćemo i ove sezone učestvovati u juniorskoj ligi, jer je to prilika da se mladi igrači afirmišu i steknu preko potrebno iskustvo kako bi se bolje snašli u izazovima u seniorskoj selekciji i bili konkurentni igračima seniorskog tima – istakao je Perišić.
Povezana vest:  KUGLANJE, Nevenka Joković „ispustila“ Barbaru Fidel